Conectează-te cu noi

Eveniment

Tânăr aflat pe o bicicletă Dej Velocity, implicat într-un eveniment rutier. A fost dus la spital – FOTO

Publicat acum

pe

Un eveniment rutier a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:10, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Dej.

Din primele informații, coliziunea s-a produs între un autoturism și o bicicletă Dej Velocity, folosită de un tânăr. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, dar și polițiștii dejeni.

Tânărul – de aproximativ 18 ani – a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

Totodată, bicicleta Dej Velocity a fost avariată.

ACTUALIZARE: ”Din cercetările derulate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 55 de ani, care conducea un autoturism dinspre strada Ecaterina Teodoroiu înspre strada Tudor Vladimirescu, ar fi acroșat un biciclist, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile printr-un loc semnalizat corespunzător, pe bicicletă. În urma evenimentului, a rezultat rănirea biciclistului de 19 de ani, ulterior fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma testărilor cu aparatul etilotest rezultatele au ieșit negative”, a precizat IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER