Conectează-te cu noi

Eveniment

Percheziții în Dej și Cluj, în două cauze penale – VIDEO

Publicat acum

pe

Astăzi, 16 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Dej, în două cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legi, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din cercetările efectuate în prima cauză a reieșit faptul că, în perioada februarie – octombrie 2024, o persoană, de 21 de ani, ar fi deținut și vândut, direct sau prin intermediul unor persoane apropiate, diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori din județul Cluj.

Investigațiile desfășurate în cea de-a doua cauză penală au reliefat faptul că, în perioada martie – iulie 2024, o altă persoană, de 47 de ani, ar fi deținut, manipulat și comercializat cantități de substanță psihoactivă (2 MMC) către consumatori din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Totodată, la finalul anului 2023, aceasta ar fi deținut pentru consum propriu, fără drept, o cantitate de droguri de mare risc (4-CMC), precum și substanțe psihoactive (2 MMC).

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj și Poliției Municipiului Dej, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Percheziții în Dej și Cluj, în două cauze penale – VIDEO – News Global Daily 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER