Conectează-te cu noi

Sport

Rezultate remarcabile pentru CS Budokan Ryu la Bistrița: 28 de medalii obținute – FOTO

Publicat acum

pe

CS Budokan Ryu Bistrita (2)

CS Budokan Ryu a participat ieri, 25 octombrie, la Bistrița, la cea de-a patra ediție a Cupei Tiger la Karate. 

Competiția a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WKC, iar la eveniment au participat aproape 230 de sportivi, legitimați la 14 cluburi din țară. CS Budokan Ryu a deplasat un lot format din 38 de sportivi, 2 arbitri și un antrenor. La finalul concursului, clubul a reușit să se claseze pe locul al II-lea la punctajul final (medalii obținute) și pe locul I la punctajul pe echipe. Sportivii CS Budokan Ryu au reușit să obțină 28 de medalii: 12 medalii de aur, 8 de argint și 8 de bronz.

Deoarece lista rezultatelor pe categorii este foarte lunga, dorim sa ii felicitam pe toti participantii la aceasta competitie pentru efortul depus si unitatea si spiritul de echipa de care au dat dovada. De asemenea dorim sa ii felicitam si sa ii mentionam pe toti sportivii nostri care au luptat la acest concurs: Ghenea Darius, Ghenea Denisa, Pasca Georgiana, Nemeth Nicole, Ciceovean Luca, Vadean Catalin, Man Razvan, Man Denisa, Danga Denis, Capalnas Mihai, Avram Gabriel, Costea Alexia, Nemeti Madalina, Boer Antonio, Mangiurea Ionut, Belean Darius, Pop Narcisa, Boca Denisa, Panescu Dorin, Bota Vlad, Panescu Alexandru, Derta Valerian, Pop Ana Maria, Timandi Marius, Timandi Ruben, Muresan Thomas, Farcas Matei, Pop Andrada, Pop Iulia, Pop Narcisa, Giurgiu Alexandru, Matei Cristian, Matei Emil, Oros Stefan, Daoud Richard, Orban Rebeka, Moga Luca si Kosoros Noah.

Le dorim succes in continuare si inca o data FELICITARI! De asemenea dorim sa transmitem multumiri pe aceasta cale tuturor sponsorilor, colaboratorilor si autoritatilor locale si nu in ultimul rand parintilor pentru tot sprijinul si sustinerea de care dau dovada de fiecare data”, se arată într-un comunicat de presă al CS Budokan Ryu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER