Conectează-te cu noi

Eveniment

ACCIDENT MORTAL lângă Câțcău. Un motociclist și-a pierdut viața – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un accident mortal de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 14:30, pe DN1C, între localitățile Coplean și Câțcău. Un motociclist și-a pierdut viața.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme înmatriculate în județul Maramureș și o motocicletă. Se pare că, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei, motociclistul care circula dinspre Dej înspre Baia Mare a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen – care se deplasa din sens opus -, s-a dezechilibrat și apoi a intrat sub un autovehicul marca Peugeot.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, o ambulanță, dar și polițiștii. Impactul a fost fatal, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața motociclistului în vârstă de 70 de ani, din Jibou, care a sfârșit sub Peugeot.

”Echipajele de intervenție ale municipiului Dej au fost solicitate la un accident rutier între localitățile Coplean și Câțcău. Un motociclist implicat în accident, încarcerat sub mașină… Din păcate, cu leziuni incompatibile cu viața, găsit fără semne vitale. Nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Circulația în zonă a fost blocată pe perioada cercetărilor. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul dintre Coplean și Câțcău.

”Accidentul s-a produs pe DN1C, în zona km 70+100 m, între localitățile Coplean și Câțcău. Conducătorul unei motociclete care se deplasa pe direcția municipiului Dej spre Baia Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată ca atare, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma acestui impact, (n.r. – motociclistul) a pierdut controlul asupra direcției, s-a răsturnat pe carosabil și târâș a intrat sub un alt autoturism care circula pe aceeași direcție. În urma acestui accident, conducătorul motocicletei a decedat la fața locului. Vom efectua verificări pentru a stabili în totalitate cauzele și condițiile care au concurat la producerea acestui accident”, a declarat Remus Bârlean, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER