Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune de amploare a polițiștilor din Dej. S-a acționat pe mai multe linii

Publicat acum

pe

Ieri, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – structurile de investigații criminale, rutieră, ordine publică, criminalistic, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej și ai Poliției municipiului Gherla, au acționat „pentru prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, a accidentelor rutiere, depistarea si cercetarea persoanelor care fac obiectul unor cauze penale și se sustrag urmăririi penale”.

Pe linie rutieră s-a acționat cu autospeciale dotate cu aparatură radar pe DN 17, în localitatea Cuzdrioara, pe DN 1C, DN 18 B, în localitățile Câțcău, Cășeiu, Coplean, Chiuiești și Rugășești, pe DJ 172 F, în localitățile Mica si Unguraș, pe raza comunelor Jichișu de Jos și Vad.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, s-a acționat și în municipiul Dej, pe străzile Crângului, Bistriței, Vâlcele, 1 Mai, Avram Iancu, Unirii, Dobrogeanu Gherea, Ecaterina Teodoroiu. Totodată, s-au verificat transporturile de marfă, fiind angrenați în aceste activități și câini de serviciu.

S-a acționat pe linia legii privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, fiind verificate societăți comerciale de pe raza comunelor Panticeu și Recea Cristur.

Au fost legitimate 229 de persoane și au fost conduse sediul poliției 14 persoane, bănuite a fi implicate în comiterea unor fapte antisociale.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea fiind aplicate pentru încălcări ale regimului rutier.

Au fost verificate 137 de autovehicule și efectuate 70 de testări cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate, au fost reținute 9 permise de conducere, pentru depășiri neregulamentare, pentru viteză excesivă etc.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune rutieră, fiind depistat un bărbat care circula cu un autovehicul, deși nu avea permis de conducere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER