Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

GRAV ACCIDENT în județul Cluj, pe A3! Mai multe persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat – FOTO

Publicat acum

pe

Un grav accident de circulație, soldat cu cinci persoane rănite, s-a produs luni, în jurul orei 11:30, pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj.

Potrivit primelor informații, accidentul a avut loc pe autostrada A3, la KM32, pe sensul de mers dinspre Gilău înspre Turda, în apropierea localității Sălicea. Un microbuz cu mai mulți pasageri s-a răsturnat.

La locul evenimentului au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj cu două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit ISU Cluj, cinci persoane din microbuz au primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu s-au înregistrat și persoane decedate.

Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital. O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție. Nu au fost alte pericole legate de acest eveniment”, precizează ISU Cluj.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

ACTUALIZARE ora 17: ”În urma accidentului produs în data de 4 februarie 2019, pe autostrada A3, cinci victime au fost aduse în Unitatea de Primire a Urgențelor”, anunță conf. dr. Adela Golea, director medical.

Starea generală a pacienților:

Pacient #1: politraumatism, traumatism cranio-cerebral, cu corp străin implantat. Pacientul se află, la momentul prezentei informări, în sala de operație.

Pacient #2: traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial sever cu epistaxis, traumatism toraco-abdominal, fractură humerus. Pacientul a fost internat în Secția Clinică ATI I.

Pacient #3: luxație humerus, cu plagă complexă de axilă. Urmează să se intervină chirurgical.  

Pacient #4: traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, plăgi complexe. Pacientul se află în Secția Clinică Chirurgie Generală I.

Pacient #5: traumatism cranio-cerebral, escoriații membre. Pacientul se află sub observație.  

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER