Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Ciprian Deac, noul căpitan al CFR-ului. Vezi ce a spus mijlocașul

Publicat acum

pe

Fotbalistul dejean Ciprian Deac va fi noul căpitan al CFR-ului, după ce conducerea a decis să-i retragă banderola lui Camora.

“Nu ştiu cine va fi căpitan, încă nu s-a decis. Îmi pare rău de Camora, este căpitanul nostru, un om important în club, care a fost aici şi la bine şi la rău. Cred că contează mai puţin cine are banderola. Important este să câştigăm, pentru că ne-am pierdut încrederea în noi. Din echipa aceea invincibilă de anul trecut, am început să pierdem puncte”, a spus Deac.

Internaţionalul CFR-ului regretă plecarea lui Toni Conceicao. “Eu de când sunt aici, nu cred că este prima dată când am schimbat 3 antrenori într-un an. Depinde de noi. Dacă suntem motivaţi şi bine din punct de vedere mental, nu avem nevoie de antrenor (râde). Tot ce s-a întâmplat a fost din vina noastră, îmi pare sincer rău că a plecat domnul Conceicao, care ne-a dus pe primul loc şi cu care am jucat un fotbal foarte bun. A fost o săptămână grea şi nu doar ultima săptămână, ci ultimele trei. Când vrei să te baţi la campionat şi nu câştigi este o săptămână grea”, a spus Deac, care n-a vrut să dezvăluie nimic despre venirea lui Dan Petrescu, dar este convins că CFR poate lua titlul: “Eu nu ştiu nimic, ştiu doar că Alin Minteuan conduce antrenamentele. Este un antrenor care a crescut aici şi ştie ce înseamnă acest club. Nu ţin minte ca CFR să se bată pentru un campionat, după anul în care a câştigat titlul. Avem nevoie de linişte, pentru că am demonstrat că avem valoare şi nu putem uita fotbalul în 2 luni. Anul trecut nu doar că nu a reuşit să ne învingă nimeni mult timp, dar au fost puţine echipe care ne-au pus probleme şi sper să redevenim acea echipă”.

Vă reamintim, conducerea CFR-ului a decis să-i retragă banderola lui Camora, în urma conflictului apărut înainte de jocul cu Astra, când Camora şi majoritatea jucătorilor n-au vrut să intre în cantonament pe motiv că nu şi-au încasat mai multe prime.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER