Conectează-te cu noi

Eveniment

ACCIDENT la ieșire din Dej! O mașină s-a răsturnat în afara șoselei – FOTO

Publicat acum

pe

Un accident de circulație a avut loc marți seara, în jurul orei 23:30, pe strada Vâlcele, la ieșire din municipiul Dej înspre Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă în zona unei benzinării de pe strada Vâlcele și s-a răsturnat pe plafon.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii dejeni.

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale.

Pompieri au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, în șanțul de pe marginea drumului, al cărui șofer a refuzat consultul medical. Pompierii ajunși la locul evenimentului au sprijinit proprietarul pentru a readuce mașina pe roțile ei și s-au asigurat că nu sunt alte pericole ce pot decurge din accidentul respectiv”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER