Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ACCIDENT cu o victimă ÎNCARCERATĂ în comuna Apahida – FOTO

Publicat acum

pe

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14, în comuna clujeană Apahida.

Din primele informații, în accidentul din Corpadea, comuna Apahida, sunt implicate două autoturisme, iar o victimă este încarcerată. În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj, echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii.

Se pare că accidentul s-ar fi produs ca urmare a neadaptării vitezei în curbă. Traficul este blocat.

ACTUALIZARE: ”Pe DN16, în afara localității Corpadea, o femeie în vârstă de 20 de ani din localitatea Sărmașu, județul Mureș, care se deplasa înspre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat de 58 ani din localitatea Apahida. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto”, transmite IPJ Cluj.

ACTUALIZARE: ”O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc între localitățile Apahida și Corpadea, în jurul orei 14.10. Pompierii au intervenit pentru a descarcera o femeie de 20 de ani, care a rămas blocată într-unul dintre autoturismele implicate în accident și care suferise multiple traumatisme. S-a efectuat imediat extragerea acesteia folosind echipamentele speciale, astfel încât să evite agravarea leziunilor suferite. Operațiunile pentru descarcerare au durat cca 15 min, după care echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență femeii aflate în stare de conștiență și a transportat-o de urgență la spital. A mai fost consultat la locul accidentului de către echipajul SAJ un bărbat de 58 de ani”, anunță ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER