Conectează-te cu noi

Eveniment

ACCIDENT MORTAL la Bunești! Un mort și doi răniți după ce un microbuz s-a izbit de un stâlp – FOTO

Publicat acum

pe

Un grav accident de circulație, soldat cu o persoană decedată și cu două persoane rănite ușor, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00:40, pe DN1C, pe raza localității Bunești.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui microbuz, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Iași, în timp ce se deplasa dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, ajuns pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, pe raza localității Bunești, cel mai probabil pe fondul oboselii la volan, ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

În urma impactului violent, șoferul a rămas încarcerat.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, trei ambulanțe, dar și polițiștii.

Se pare că în microbuz se aflau în total 8 persoane. Șoferul a fost extras dintre fiarele contorsionate de către salvatori, iar ulterior a fost declarat decesul. Alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind transportați la spital.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER