Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj a primit 100 de kituri de determinare rapidă a coronavirusului

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

O sută de kituri de determinare rapidă a coronavirusului au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj. Acestea vor fi folosite începând de vineri, potrivit Mediafax.

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, joi, sursei citate, că avantajul acestor kituri este că analizele medicale se fac mai rapid, pentru că nu este nevoie ca probele să fie trimise la Bucureşti.

S-au primit 100 de kituri de determinare rapidă a coronavirusului care vor deveni operaţionale de vineri la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Avantajul acestor kituri este că analizele medicale ale pacienţilor se fac pe plan local, fără să mai fie trimise la Bucureşti, iar rezultatele se obţin mult mai repede”, a spus Abrudean.

La nivelul judeţului Cluj au fost identificate 6 locaţii pentru carantină, cu un număr de 197 de locuri, care îndeplinesc cerinţele igienico-sanitare şi pot fi utilizate în cazul în care situaţia o va impune.

De asemenea, la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj sunt pregătite 24 de locuri pentru internarea pacienţilor cu probleme respiratorii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER