Conectează-te cu noi

Eveniment

INCENDIU VIOLENT la Vad! Acoperișul unei case și mai multe anexe s-au făcut scrum – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Un incendiu violent a izbucnit marți dimineață, în jurul orei 04:40, în localitatea clujeană Vad.

Din primele informații, flăcările au cuprins o casă și mai multe anexe gospodărești.

În urma unui apel la 112, la fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vad, dar și polițiști.

În aceste momente încă se acționează la locul evenimentului, alături de forțe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Vad, având în vedere că focul a cuprins aproape în totalitate acoperișul casei și mai multe anexe din gospodărie”, a transmis marți dimineața purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj.

ACTUALIZARE ISU CLUJ:

Din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalație electrice a bucătăriei de vară, după care s-au extins la alte trei anexe și la acoperișul casei de locuit. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, locatarii s-au auto-evacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Flăcările au distrus bucătăria de vară, o lemnărie cu 15 mc de lemne, acoperișul grajdului cu cca 5 tone de fân, acoperișul casei de locuit în proporție de 70%, acoperișul unei anexe care conținea încăperi cu funcțiuni de locuit (dormitor, baie și bucătărie) și 30% dintr-un acoperiș al celei de-a treia anexe”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, intervenția pompierilor dejeni a durat aproape cinci ore.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER