Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

VIDEO – Imnul României, în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

Publicat acum

pe

În această după-amiază, la ora 17, în megafoanele autospecialelor de poliție din toată țara a fost difuzat imnul României, în semn de mulțumire pentru cei care stau acasă.

”În semn de mulțumire pentru românii care respectă carantina și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție. Demersul aparține Centrului de informare și relații publice – IGPR”, anunța sindicatul Europol, înaintea acțiunii.

Și polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej s-au alăturat acestui demers și la ora 17, prin intermediul megafoanelor din autospeciale, au difuzat Imnul Național al României.

Imagini video surprinse la ora 17, transmise de IPJ B-N:

ACTUALIZARE: Un ordin dat sâmbătă de ministrul Internelor, Marcel Vela, prevede difuzarea imnului național din mașinile Poliției Române, Poliției de Frontieră și Jandarmeriei Române, în zilele de sâmbătă și duminică, la ora 17 și 21, pe toată perioada stării de urgență.

Imnul va fi difuzat prin sistemele de avertizare acustică ale autospecialelor din dotarea ministerului de interne. Conform ordinului de ministru vor fi difuzate primele trei strofe din„Deșteaptă-te, române!”.

Ordinul de ministru a intrat în vigoare astăzi. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER