Conectează-te cu noi

Sport

FC Unirea Dej – SCM Zalău 2-3. Meciul amical a fost la un pas să fie întrerupt – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost învinsă, scor 2-3, pe teren propriu, de SCM Zalău, într-un meci amical disputat în această după-amiază.

Partida de verificare dintre FC Unirea Dej și SCM Zalău s-a disputat în această după-amiază, de la ora 17, pe Stadionul Municipal Dej. Oaspeții au deschis scorul în minutul 7, când Istrate a trimis mingea în plasă de la 20 de metri. Zece minute mai târziu, dejenii au reușit să egaleze. Florin Blaj a profitat de o gafă în defensiva zălăuană, a trecut cu ușurință de portarul oaspeților și a trimis simplu, cu latul, pentru 1-1.

În minutul 25, la un corner executat de oaspeți de pe partea dreaptă, uniriștii nu au reușit să respingă balonul (de patru ori la rând!) din careu, iar Jula – aflat la marginea careului mare – a profitat și a punctat pentru 2-1. La scurt timp, Andrei Pop a fost faultat dur, iar spiritele s-au încins. S-a creat un meleu, s-au aruncat cuvinte grele, iar până la îmbrânceli, pumni și picioare nu a fost decât un pas. Cătinean, Adi Pop, Ionuț Rus și fostul unirist Mihai Onicaș au fost trei dintre ”protagoniști”, ultimul fiind eliminat de pe teren după ce a împărțit câțiva pumni. Meciul a fost întrerupt peste 10 minute, timp în care s-a luat în calcul chiar oprirea definitivă a jocului. Până la urmă, apele s-au liniștit, iar jucătorii au revenit pe gazon. Imediat după, zălăuanii au ratat o șansă uriașă de a face 3-1.

De cealaltă parte, la 15 minute după reluare, Unirea putea egala, numai că bara s-a opus. La faza următoare, Blaj a prins un șut bun dintr-o poziție laterală, însă mingea a trecut milimetric pe lângă stâlpul porții. Deși dejenii au avut posesia și au controlat ostilitățile, cu zece minute înainte de final, Istrate a punctat pentru 3-1 cu un șut deviat. Partida de pe Municipal s-a încheiat 3-2, după ce Bogdan Pop a executat un corner de pe stânga și Sabo a marcat, cu multă siguranță, cu capul.

Acesta a fost al doilea amical disputat de FC Unirea Dej înaintea începerii noului sezon competițional, după 0-4 cu ”U” Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER