Conectează-te cu noi

Eveniment

Medicul răpus de COVID-19, comemorat la Spitalul Municipal Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Răpusă de COVID-19, șefa a secției de Neurologie din cadrul Spitalului Municipal Dej, Carmen Ceaca Mocan a fost comemorată, astăzi, lângă biserica monument istoric din curtea unității spitalicești.

Colectivul Spitalului Municipal Dej și-a luat astăzi rămas-bun de la medicul Carmen Ceaca Mocan, șefa secției de Neurologie. Sâmbătă, 5 decembrie, medicul în vârstă de 50 de ani și-a pierdut viața în urma infecției cu noul coronavirus.

”A fost medic curant la mii de oameni pe care i-a tratat (…) Astăzi am stat în fața cerului și acestei troițe, împreună cu întreg corpul medical și nu numai, toți colegii din spital, pentru a-i arăta dragostea și prețuirea noastră (…) Pe doctor l-a lăsat Dumnezeu să aline suferințele celor aflați în secție și a căzut pradă acestui virus (…) În acest loc s-a jertfit și a făcut atâția ani naveta ca să fie de folos celor care trec pragul acestui spital, bolnavilor pe care cu atâta dăruire îi consulta, îi trata și se bucura când vedea că îi poate pune pe picioare”, a spus preotul Pavel Pop, la sfârșitul parastasului organizat la inițiativa managerului spitalului dejean, medicul Mihai Pandrea. Ulterior, s-a păstrat un moment de reculegere, s-au tras clopotele bisericii și au răsunat sirenele ambulanțelor.

Înmormântarea va avea loc mâine, de la ora 13, în cimitirul din localitatea Baciu.

Medicul Carmen Ceaca Mocan a lucrat la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, în acești aproape 20 de ani tratând și ajutând peste 10.000 de pacienți. 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER