„Cea mai mare lecție din lume”, la Școala Gimnazială Nr. 1 Dej – FOTO

loading...

activitate elevi Scoala Gimnaziala Nr. 1 Dej (3)

Recent, elevii claselor a IV-a de la Școala Gimnazială Nr. 1 Dej au susținut o lecție în contextul „Celei mai mari lecții din lume” (World Largest Lesson), organizată de „Salvati Copiii Romania”.

Învățătorii le-au vorbit elevilor despre obiectivele globale de dezvoltare durabilă lansate de Organizația Națiunilor Unite, despre faptul că acestea vin să combată sărăcia, inegalitatea și nedreptatea și să prevină schimbările climatice, până în anul 2030.

În cadrul orei a fost menționată importanța cunoașterii acestora de către elevi dar și implicării active a elevilor în realizarea obiectivelor – prin promovarea unui mod sănătos de viață, a unei cetățenii active și democratice, contribuție la protecția mediului înconjurător, educație pentru pace etc.

Lecția a decurs într-un mod interactiv, elevii manifestând interes și venind cu soluții și idei interesante privind participarea tinerei generații la implementarea obiectivelor globale de dezvoltare durabilă lansate de Organizația Națiunilor Unite.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*