Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Paul Papp ar putea reveni pe teren la meciul cu Astra Giurgiu

Publicat acum

pe

paul papp steaua

Paul Papp, fotbalistul Stelei, originar din Dej, ar putea reveni pe teren la meciul campioanei cu Astra Giurgiu, de la Pitești.

Steaua București speră să-l poată folosi pe Paul Papp, duminică, în meciul cu Astra Giurgiu, după ce fostul apărător al Vasluiului a fost operat în urma accidentării pe care a suferit-o la partida cu FCM Baia Mare, din Cupa României.

Titular în duelul cu divizionara secundă, de pe 29 octombrie, Papp a părăsit terenul după doar 5 minute, fiind schimbat de Rîpă.

Fotbalistul din Dej va putea intra acum pe teren doar cu o mască de protecție, pe care o folosește de altfel și la antrenamente.

Nu este pentru prima dată când fotbalistul din Dej trece printr-o astfel de operație. Prima a suferit-o în luna august a acestui an, după ce s-a accidentat în meciul cu Oțelul.

Citește pe aceeași temă:

Paul Papp, accidentare gravă în meciul Steaua – Oțelul 1-2. Ratează tot sezonul?

Paul Papp a fost operat. Recuperarea dejeanului va dura o lună de zile

Dejeanul Paul Papp nu scapă de bisturiu. A fost grav accidentat, aseară, în meciul împotriva FCM Baia Mare

Fotbalistul dejean Paul Papp a fost operat. ”Sper să revin cât mai repede”

Sport

Școala Gimnazială Cășeiu, prima reprezentație feminină la Campionatul Național de Sală la Oină – FOTO

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 18 noiembrie, municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a găzduit Campionatul Național de Sală la Oină, competiție organizată de Federația Română de Oină.

La startul competiției s-au aliniat opt echipe – C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu), C.S.M Progresul Băilești, C.S Dacia Mioveni 2012, C.S Hoina Craiova, C.S Spicu Horia Constanța, C.S Politehnica Cluj-Napoca, C.S Crasna și C.S Prima Prundeni.

În urma meciurilor disputate, echipa C.S Cleopatra Mamaia, echipă din care au făcut parte și eleve de la Școala Gimnazială Cășeiu, a reușit să se claseze pe Locul 7.

Campionatul Național de sală junioare I și senioare la Oină este o competiție organizată de F.R.O ( Federația Română de Oină). Are drept scop popularizarea și dezvoltarea jocului de Oină în rândul tinerilor de la orașe și sate.

În momentul de față neexistând un club la nivelul comunei Cășeiu pe baza unui parteneriat încheiat cu clubul C.S. Cleopatra Mamaia, am putut participa la competițiile naționale (junioare I,II,III și senioare) oficiale ale F.R.O.

Mulțumim în mod deosebit conducerii clubului C.S. Cleopatra Mamaia, care ne-a acceptat să legitimăm sportivele de la Școala Gimnazială Cășeiu (Gheoalai Timeia (9), Man Denisa (), Covaci Minerva (2), Covaci Beatris (5), Buchei Denisa (10), Cengheri Ariana (8), Iancu Adela (6)) și totodată să oferim șansa sportivelor noastre de a participa la competiție”, a precizat prof. Anca Cosma de la Școala Gimnazială Cășeiu.

Reprezentația Școlii Gimnaziale Cășeiu a fost foarte apreciată de organizatori, deoarece a fost pentru prima dată prezentă la această competiție.

În urma participării, președintele Federației Române de Oină – Nicolae Dobre și-a exprimat gândurile sale de apreciere și felicitările care se cuvin:

Apreciez în mod deosebit preocuparea care există la nivelul comunei Cășeiu pentru practicarea sportului nostru național. Doresc ca acel record de participare la o competiție de oină realizat cu ocazia campionatului ”Antena Satelor din 2011” organizat la Cășeiu în condiții excelente să fie realizat la nivelul comunei.

În același timp apreciem comportarea foarte bună avută de echipa de la Școala Gimnazială Cășeiu, care deși formată de foarte puțin timp a avut o prestație foarte bună, acest lucru fiind datorat implicării deosebite tinerei și ambițioasei prof. Anca Cosma.

Susțin că F.R.O. în parteneriat cu Școala Gimnazială Cășeiu, prof. Anca Cosma are în proiect organizarea la Cășeiu anul viitor a unor competiții pe care să le integreze în calendarul de activități dedicat centenarului Unirii”, a afirmat acesta.

Echipe participante:

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Spicu Horia Constanța
5. C.S Politehnica Cluj-Napoca
6. C.S Crasna
7. C.S Prima Prundeni
8. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Ordinea după tragerea la sorți:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Hoina Craiova
3. C.S Spicu Horia Constanța
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012
2. C.S Prima Prundeni
3. C.S Crasna Gorj
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca

Desfășurarea meciurilor:

Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 14-0
2. C.S Hoina Craiova – C.S Spicu Horia Constanța 2-2
3. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)– C.S Spicu Horia Constanța 0-6
4. C.S.M Progresul Băilești- C.S Hoina Craiova 11-2
5. C.S Hoina Craiova- C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) 7-2
6. C.S Spicu Horia Constanța- C.S.M Progresul Băilești 2-15

Desfășurarea meciurilor:

Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Politehnica Cluj-Napoca 6-0
2. C.S Prima Prundeni- C.S Crasna Gorj 0-2
3. C.S Crasna Gorj- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
4. C.S Dacia Mioveni 2012- C.S Prima Prundeni 12-2
5. C.S Prima Prundeni- C.S Politehnica Cluj-Napoca 0-2
6. C.S Crasna Gorj- C.S Dacia Mioveni 2012 0-10

Clasament Grupa A

1. C.S.M Progresul Băilești (9 p)
2. C.S Hoina Craiova (6p)
3. C.S Spicu Horia Constanța (6 p)
4. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu) (3p)

Clasament Grupa B

1. C.S Dacia Mioveni 2012 (9p)
2. C.S Politehnica Cluj-Napoca (7p)
3. C.S Crasna Gorj (5p)
4. C.S Prima Prundeni (3p)

SEMIFINALE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Politehnica Cluj-Napoca 8-0
2. C.S Dacia Mioveni 2012 – C.S Hoina Craiova 8-0

FINALA MICĂ:

1. C.S Politehnica Cluj-Napoca- C.S Hoina Craiova 2-2

FINALA MARE:

1. C.S.M Progresul Băilești- C.S Dacia Mioveni 2012 2-2 ( 3 lovituri de baston: C.S.M Progresul Băilești 1p – C.S Dacia Mioveni 2012 0p)

CLASAMENT FINAL

1. C.S.M Progresul Băilești
2. C.S Dacia Mioveni 2012
3. C.S Hoina Craiova
4. C.S Politehnica Cluj-Napoca
5. C.S Spicu Horia Constanța
6. C.S Crasna
7. C.S Cleopatra Mamaia (Școala Gimnazială Cășeiu)
8. C.S Prima Prundeni

Continuă să citești

Sport

Liga I | CFR Cluj, din nou lider, după 2-0 cu Dinamo

Publicat acum

pe

foto: prosport.ro

CFR Cluj a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, la București, în etapa a 18-a.

CFR a tranșat disputat în primele zece minute ale reprizei secunde, când au marcat francezul Billel Omrani (49), din pasa lui Ciprian Deac, și argentinianul Juan Emanuel Culio (55 — penalty), după un fault comis de Maxi Oliva la Deac.

Dinamo a avut ocazii bune de gol prin Ionuț Nedelcearu (18), Paul Anton (43, 63, 64), în timp ce clujenii au avut o bară, în min. 32 (Ovidiu Hoban), și o situație bună, ratată de Omrani (76).

Dinamo, care riscă să rateze play-off-ul, este la al doilea eșec consecutiv acasă, după 0-4 cu FC Viitorul.

CFR are două victorii și un egal în ultimele trei etape, în care nu a primit gol.

În tur, CFR Cluj s-a impus cu 1-0.

  • FC Dinamo București — CFR 1907 Cluj 0-2 (0-0), stadion Dinamo — București
  • Au marcat: Billel Omrani (49), Juan Emanuel Culio (55 — penalty).
  • Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
  • Observatori: Cornel Sorescu (Pitești) — CCA, Constantin Stătescu (București) — LPF

 

Sursa – Agerpres

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej nu s-a disputat, iar dejenii vor câştiga la „masa verde”

Publicat acum

pe

 

Penultimul meci al etapei a 14-a a Ligii a IV-a, Viitorul Mihai Georgescu – CFR Dej, s-a terminat înainte să înceapă, scrie cjsport.ro.

Cele două echipe au intrat pe teren, însă gazdele nu au chemat şi asistenţa medicală la această partidă, iar brigada de arbitri nici măcar nu a mai ieşit de la vestiare.

Potrivit regulamentului, un meci nu se poate disputa în lipsa asistenţei medicale, iar echipa organizatoare va pierde jocul la „masa verde”. De menţionat şi că Viitorul a avut doar 11 jucători trecuţi pe foaia oficială de meci, prin scorul de 0-3 ultima clasată urmând să depăşească borna de 100 goluri primite în acest campionat.

Formaţia lui Mihai Georgescu a bifat şi o neprezentare pe parcursul acestui tur, la partida cu „U” Cluj 2, iar Viitorul este ameninţată cu excluderea din campionat la o a doua neprezentare. CFR Dej, în schimb, a ajuns la 12 puncte în clasament şi speră să realizeze obiectivul celor 15 puncte în etapa următoare, când va primi vizita Unirii Triteni.

 

Sursa – cjsport.ro

Continuă să citești

Sport

Assist și penalty scos de dejeanul Ciprian Deac în meciul Dinamo – CFR Cluj 0-2

Publicat acum

pe

Fotbalistul dejean Ciprian Deac a reușit un assist și a scos un penalty în meciul dintre Dinamo București și CFR Cluj, încheiat 0-2.

În minutul 49, dejeanul Ciprian Deac a pasat în fața porții dinamoviste, iar atacantul francez Omrani a îndeplinit o simplă formalitate și a deschis scorul. Decarul feroviarilor s-a remarcat și în minutul 54. Oliva l-a faultat pe Deac în centrul careului, iar arbitrul Ovidiu Hațegan a indicat lovitură de la punctul cu var. Deși portarul ”câinilor roșii”, Penedo, a ghicit colțul, execuția mijlocașului a fost imparabilă.

Partida dintre Dinamo București și CFR Cluj, încheiată 0-2, a contat pentru etapa a 18-a a Ligii 1. În tur, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din CLuj, CFR-iștii au câștigat la limită, scor 1-0.

În ultimele cinci partide directe, Dinamo s-a impus în două, CFR tot în două, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Dinamo București: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva – Nascimento, Anton- Corbu, Rivaldinho, Salomao – Bokila. Rezerve: Brănescu, Hanca, Nemec, Dudea, I. Șerban, Marici, Longher. Antrenor: Vasile Miriuță

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora (cp) – Hoban, Culio – Damjan Djokovici, Deac, Nistor – Omrani. Rezerve: Vîtcă, Peteleu, Mureșan, Mailat, Nouvier, Paun, Balde. Antrenor: Dan Petrescu

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...
loading...

Tu ai dat LIKE?

Articole populare