Femeie găsită CARBONIZATĂ, în Dej. Medicii nu au putut face nimic – FOTO/VIDEO

loading...

femeie-carbonizata-2

O femeie în vârstă de 79 de ani din Dej a fost găsită carbonizată, într-un imobil de pe strada Huhurez. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Un apel la 112 a anunțat astăzi, în jurul orei 10:30, faptul că o femeie a fost găsită cu arsuri pe tot corpul, în afara locuinței sale de pe strada Huhurez din Dej. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii dejeni, dar și o ambulanță cu medic. Macabra descoperire a fost făcută de fiul femeii, care – întors acasă – și-a găsit văzut cuprinsă de flăcări.

Salvatorii au găsit o femeie în vârstă de 79 de ani, decedată, cu arsuri de gradul III și IV pe toată suprafața corporală, pentru care nu au mai putut face nimic.

”Am găsit o femeie carbonizată, în afara locuinței, probabil că (n.r. – a ieșit) în încercarea disperată de a stinge flăcările. Se presupune că victima era îmbrăcată în haine inflamabile, care au luat foc instantaneu. Din nefericire, nu am făcut decât să constatăm decesul”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Se pare că femeia era îmbrăcată cu un fâș din material inflamabil. În momentul în care a vrut să pună lemne pe foc și a atins o sobă înfierbântată, fâșul a fost cuprins în doar câteva secunde de flăcări, iar femeia a ars de vie.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*