Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Glumă PROASTĂ? Cum și-a găsit un șofer mașina, pe o stradă din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

gluma proasta dej masina dejean parcare

Un conducător auto a avut parte de o surpriză neobișnuită când a revenit la autoturismul său, parcat pe o stradă din Dej.

Dejenii care au trecut ieri, în jurul orelor amiezii, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Dej, în apropiere de Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, au avut parte de o priveliște mai puțin obișnuită. Un autoturism, parcat regulamentar pe marginea drumului, a fost acoperit în totalitate de hârtie igienică.

Până în acest moment nu se știe dacă a fost vorba de o răzbunare sau de o glumă (mai mult sau mai puțin proastă) și nici motivul care l-ar (i-ar) fi împins pe autor(i)la un asemenea gest, însă, mai mult ca sigur, șoferul autoturismului a avut parte de un șoc când a revenit la mașină.

 

Imagini trimise de un cititor Dej24.ro pe adresa redacției. Dacă ai fost martor la un eveniment neobișnuit sau dacă ai o informație care poate deveni o știre, o poți trimite pe adresa – redactie@dej24.ro

Social-Cultură

Dej | Franthousiasme 2018 are loc săptămâna viitoare la Dej. Vezi TRUPELE participante

Publicat acum

pe

Centrul Cultural Arta Dej va găzdui joi, 26 aprilie, deschiderea Festivalului Naţional de Teatru Francofon pentru Elevi – FRANTHOUSIASME – ediţia a 14-a.

Festivalul – devenit deja o tradiție – se va desfășura în perioada 26-29 aprilie. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Dej, în parteneriat cu Institution du Saint-Esprit Beauvais, Institut Français Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Clubul Copiilor Dej, Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu Dej și Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuşi” Dej.

La ediția a 14-a a Franthousiasme participă 15 trupe de teatru francofon din județele Cluj, Sălaj, Suceava și Vâlcea, după cum urmează: Liceul Tehnic ”Justinian Marina” din Băile Olănești, Școala ”Andrei Șaguna” Turda, Școala ”Teodor V. Stefanelli din Câmpulung Moldovenesc, Școala ”Teodor Murășanu” Turda, Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Dej, Școala Gimnazială Nr. 1 Dej, Clubul Copiilor Dej, Centrul Cultural Arta Dej, Colegiul Național ”Silvania” Zalău, Liceul ”Lucian Blaga” Cluj-Napoca, Liceul ”Octavian Goga” Huedin, Şcoala Populară de Arte ”Tudor Jarda” – secţia externă Dej și Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, de la ora 18, la Centrul Cultural Arta.

Continuă să citești

Social-Cultură

Restricții de circulație în centrul municipiului Dej!

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej anunță restricții de circulație în Piața Bobâlna cu ocazia desfășurării evenimentelor care marchează Ziua Forțelor Terestre, sărbătorită în 23 aprilie.

Pentru buna desfășurare a activităților, începând cu data de 22 aprilie, după ora 22:00 și până luni, 23 aprilie, ora 14:00, circulația în Piața Bobâlna în fața Parcului Mic va fi închisă.

Șoferii care au traseu prin zona centrală sunt sfătuiți să aleagă străzile adiacente acesteia și să nu își lase autoturismele parcate în zona cu restricții.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Social-Cultură

Ce filme vor rula la cinematograful 3D din Dej în perioada 20-26 aprilie

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej anunță programul Sălii Multimedia 3D, din incinta Muzeului Muzelui Municipal Dej, pentru perioada 20-26 aprilie 2018.

VINERI – 20 aprilie 2018

  • ORA 17:00 ​THE MAZE RUNNER („LABIRINTUL: EVADARE”, FILM ACȚIUNE, MISTER, S.F., A.P. – 12 ANI, 109 MIN.)

MARȚI – 24 aprilie 2018

  • ORA 17:00 ​THE JUDGE („JUDECĂTORUL”, FILM DRAMĂ , A.P. -12 ANI, 136 MIN.)

MIERCURI – 25 aprilie 2018

  • ORA 17:00 ​THE BIRTH OF A NATION (BIOGRAFIE, DRAMĂ, ISTORIE, N.-15 ANI, 120 MIN.)

JOI – 26 aprilie 2018

  • ORA 17:00 ​ GONE GIRL („FATA DISPĂRUTĂ”, DRAMĂ, MISTER, N.-15 ANI, 143 MIN.)

Dragi spectatori, biletele pot fi procurate din incinta Librăriei Municipale Dej, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 8:00 – 16:00, cu maxim o zi înainte de rularea filmului sau cu o oră înaintea rulării filmului. Biletele se vând în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală cu mâncare și băuturi alcoolice este strict interzis”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare