Jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu vor fi prezenți joi, la Cercul Militar Dej

loading...

Grigore Cartianu Dej

Dejenii sunt invitați joi, 3 decembrie, cu începere de la ora 17:00, la Cercul Militar Dej, la o conferință, prezidată de jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu.

Tema principală a conferinței de la Dej o reprezintă situația presei din România postdecembristă. Evenimentul face parte dintr-o serie de conferințe, planificate de scriitorul și jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu, în mai multe localități din județul Cluj, pentru a-și promova cărțile și filmul.

Cele 7 cărți („Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi”, „Cartea Revoluției”, „Jurnalul unui puci ratat”, „Miracolul din noiembrie”și „Hagi”), alături de filmul „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun” (în regia lui Radu Gabrea; scenariul, Grigore Cartianu) vor fi puse la dispoziția publicului, iar întâlnirea se va încheia cu o sesiune de autografe ale celor doi jurnaliști.

În perioada 3-5 decembrie, împreună cu colegul Laurențiu Ciocăzanu, îmi voi promova cărțile și filmul într-o serie de conferințe pe care le voi susține în trei orașe din județul Cluj. Tema dezbaterilor: „Între revoltă și miracol: decembrie 1989 – noiembrie 2014”. Întâlnirile cu publicul se vor încheia cu sesiuni de autografe”, a anunțat Grigore Cartianu, pe pagina sa de Facebook.

Programul întâlnirilor:

  • Joi, 3 dec., ora 17.00: Dej – Cercul Militar (str. Bobâlna, nr. 1, jud. Cluj)
  • Vineri, 4 dec., ora 18.00: Cluj-Napoca – Hotel Napoca, sala Forum (str. Octavian Goga, nr. 1)
  • Sâmbătă, 5 dec., ora 11.00: Cluj-Napoca – Cafeneaua Ema (str. Potaisa, nr. 10 – în Centrul Vechi / Cetatea Clujului)
  • Sâmbătă, 5 dec., ora 17.00: Câmpia Turzii – Palatul Cultural „Ionel Floașiu” (Piața Mihai Viteazul, nr. 8, jud. Cluj)

simpozion presa Cartiana

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*