Moș Nicolae a venit cu UN CADOU de nerefuzat pentru un tânăr din Dej – FOTO

loading...

comanda telefon Mos Nicolae (1)

Moș Nicolae i-a făcut o surpriză frumoasă unui tânăr din Dej. Acesta a reușit să cumpere un telefon în valoare de peste 2.000 de lei cu puțin mai mult de 200 de lei.

Paul, un tânăr din Dej, ne-a scris pe redactie@dej24.ro că a avut parte, ieri, de o surpriză uriașă. Acesta naviga pe mai multe site-uri pentru a vedea ultimele ”noutăți” apărute, când din întâmplare a observat un smartphone LG la un preț extrem de atrăgător. Dejeanul a rămas uimit când a văzut prețul telefonului: 249 de lei, cu 2.000 de lei mai puțin decât valorează acesta în mod normal.

Fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul din Dej a făcut imediat comandă pentru un astfel de telefon, iar acum așteaptă să vadă dacă site-ul QuickMobile îi va livra produsul la acest preț.

”Navigam în data de 5 decembrie pe internet și din întâmplare am dat peste o ”ofertă” la telefonul LG G4 Dual Sim Gold de pe site-ul QuickMobile. Acesta costa doar 249 de lei în loc de 2.249 lei și am zis în gândul meu <<Hmmmm, ce cadou frumos ar fi de Moș Nicolae>>. L-am comandat, iar acum tot ce sper în continuare e ca cei de la QuickMobile să își onoreze comanda”, ne-a scris cititorul Dej24.ro.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*