Municipiul Dej nu va sărbători Ziua Națională a României cu FOC DE ARTIFICII

SAMVS (1) artificii

Primăria municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate marţi, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 12:45 prin depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 13:55 manifestările continuă în Piaţa Bobâlna după următorul program:

 • Intonarea Imnului Naţional
 • Alocuţiunea primarului municipiului Dej, ing. MORAR COSTAN
 • Slujbă religioasă
 • Depuneri de coroane
 • Defilarea gărzii de onoare
 • Moment omagial: „1 Decembrie”

Se apropie cea mai importantă zi pentru România și pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este zi pe care, la fel ca anii precedenţi, o vom sărbători împreună în Piaţa Bobâlna, marcând 97 de ani de la Marea Unire din 1918, cinstind memoria celor care au contribuit la înfăptuirea ei. Este o zi a noastră, o zi de sărbătoare care din păcate, este umbrită de tragedia care a avut loc la Bucureşti, motiv pentru care am luat decizia să nu organizăm focul de artificii şi retragerea cu torţe”, a declarat edilul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Comentarii

 1. Anonima
  Anonima 23 noiembrie, 2015, 14:11

  Da si normal ,cum se poate sa fie retragere cu torte si artificii. Cum sa spun asa ceva? Macar retragerea cu torte , focul de la torte insemnand lumina pentru cei decedati, ca nu i zgomot, muzica sau alte chestii care nu se fac in „doliu”.
  VREM RETRAGERE CU TORTE !

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*