Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej demarează procesul de distribuire a ajutoarelor alimentare

Publicat acum

pe

ajutoare alimentare

Primăria Municipiului Dej demarează, începând de astăzi, procesul de distribuire a ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate-POAD-2014.

Alimentele se eliberează beneficiarilor, pe baza cuponului și a documentului de identitate, iar celor înscriși pe listele suplimentare, pe baza actului de identitate şi vor putea fi ridicate de la magazia S.A.D.P. din Dej, Strada Crângului, Nr. 23, zilnic, între orele 8 :30-15:00, pe parcursul lunilor ianuarie-februarie.

Conform  Hotărârii Guvernului nr. 799/2014 beneficiarii care dețin cupoane individuale sau vor fi scrisi pe listele suplimentare fac parte din următoarele categorii:

-familiile şi persoanele singure care au stabilit, prin dispoziţia primarului, dreptul la un venit minim garantat în baza Legii Nr. 416/2001;

-familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza legii nr. 277/2010.

-şomerii care beneficiază de indemnizaţia de şomaj până la 400 lei inclusiv și șomerii care nu beneficiază de indemnizație de șomaj;

-pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz din pensii acumulate, se află sub 400 lei/lună;

-Pensionarii sistemului public de pensii, beneficiari de indemnizația socială pentru pensionari, acordată potrivit O.U.G. nr.6/2009 , al căror venit se află sub 400 lei/ lună;

-persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate.

Ajutoarele alimentare  constau în cutii care conțin: făină de grâu, făină de mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve cu pateu de ficat.

Fiecare beneficiar urmează să primească două cutii ambalate, care au următorul conținut.

ProdusAmbalareUMNumăr ambalajeGreutate (kg)
Faină albă de grâupunga de 1 kg.33,000
Făină de mălaipunga de 1 kg.33,000
Paste făinoasepunga de 400 g.10,400
Uleisticla din plastic de 1 l.litri22,000
Zahărpunga de 1 kg.22,000
Conserva din carne de porccutie metalica  de 300 g.41,200
Conserva din carne de vită în suc propriucutie metalica  de 300 g.31,200
Conserva de pate de ficatcutie metalica de 200 g.51,000

Administraţie

ANUNȚ Primăria Dej – Dezbatere publică/ Consultarea populației. Ce se discută?

Publicat acum

pe

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ

DIRECȚIA TEHNICĂ, SERVICIUL DE URBANISM ȘI AMENAJAREA TERITORIULUI,

ANUNȚĂ

DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI

Cu privire la documentațiile:

P.U.Z. – pentru înființare MG TEC PARC INDUSTRIAL, în  Dej, str. prof. ing. Leon Birnbaun, nr.4, inițiator SC MG TEC GRUP SA

P.U.Z. – SAUTER Fabrica de Producție și birouri, str. Henri Coandă

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, marți 24 octombrie 2017, ora 12. Documentațiile tehnice se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej, pe site-ul Primăriei municipiului Dej www.primaria.dej.ro sau pe e-mail primaria@dej.ro până la data de 24 octombrie 2017, ora 10.

____________________________________________________________________

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEJ

DIRECȚIA TEHNICĂ,

SERVICIUL DE URBANISM ȘI AMENAJAREA TERITORIULUI,

ANUNȚĂ

DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI

Cu privire la documentațiile:

P.U.Z. – construire spălătorie auto self service, în Dej, str. 1 Mai, nr.107, inițiator PAPP EDUARD

P.U.Z. – pentru introducere teren în intravilan în vederea construirii unei locuințe, în Dej, str.  Plopului, inițiator TAMAS EMILIAN SI ANDREEA

Inițiere P.U.Z – pentru Schimbare de destinație din atelier în spălătorie auto ți platformă betonată și bazin de colectare ape pluviale și uzate, în Dej, str. Câmpului, nr. 1A, inițiator MATEUT DANIEL.

PUD – construire casa P+M, corp anexa S+P, copertina auto, str. Huhurez, nr. 33D, solicitant SEBI ANDRAS

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 2 noiembrie 2017, ora 12. Documentațiile tehnice se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej, pe site-ul Primăriei municipiului Dej www.primaria.dej.ro sau pe e-mail primaria@dej.ro până la data de 2 noiembrie 2017, ora 10.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Municipiului Dej, licitație pentru locurile de parcare libere

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor și 1 Mai (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 17 octombrie 2017.

Data limită de depunere a ofertelor – marți, 24 octombrie, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face miercuri, 25 octombrie, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

ANUNȚ – Primăria Municipiului Dej închiriază două spații în Piața Bobâlna

Publicat acum

pe

ANUNȚ – PRIMĂRIA DEJ ORGANIZEAZĂ LICITAŢIE PUBLICĂ privind închirierea spațiului în suprafață de 3,5 m.p., situat în Dej, Piața Bobâlna Nr. 8-10. Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, Camera 25 – Compartiment Patrimoniu începând cu data de 12 octombrie  2017. Data limită de depunere a ofertelor: 27 octombrie 2017, ora 10. Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2017, ora 11.

ANUNȚ – PRIMĂRIA DEJ ORGANIZEAZĂ LICITAŢIE PUBLICĂ privind închirierea spațiului în suprafață de 76,85 m.p., situat în Dej, Piața Bobâlna Nr. 8-10. Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei, Camera 25 – Compartiment Patrimoniu începând cu data de 12 octombrie 2017. Data limită de depunere a ofertelor: 27 octombrie 2017, ora 10. Evaluarea ofertelor se va face în data de 30 octombrie 2017, ora 12.

Continuă să citești

Administraţie

Consilierii locali din Dej se vor întruni astăzi într-o ședință de îndată! Ce vor avea de dezbătut

Publicat acum

pe

Consilierii locali din Dej se vor întruni astăzi, 3 octombrie, cu începere de la ora 16:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, în cadrul unei ședințe de îndată a Consiliului Local Dej.

Pe ordinea de zi se va afla un singur proiect de hotărâre. Acesta vizează aprobarea actualizării inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Dej însușit prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 64/2001, atestat prin Hotărârea Guvernului Nr. 969/2002.

Materialele prezentate în ordinea de zi vor fi transmise în format electronic, prin e-mail, către consilieri.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

PUBLICITATE

>

Tu ai dat LIKE?

loading...

Articole populare