Conectează-te cu noi

Administraţie

Primăria Dej demarează procesul de distribuire a ajutoarelor alimentare

Publicat acum

pe

ajutoare alimentare

Primăria Municipiului Dej demarează, începând de astăzi, procesul de distribuire a ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate-POAD-2014.

Alimentele se eliberează beneficiarilor, pe baza cuponului și a documentului de identitate, iar celor înscriși pe listele suplimentare, pe baza actului de identitate şi vor putea fi ridicate de la magazia S.A.D.P. din Dej, Strada Crângului, Nr. 23, zilnic, între orele 8 :30-15:00, pe parcursul lunilor ianuarie-februarie.

Conform  Hotărârii Guvernului nr. 799/2014 beneficiarii care dețin cupoane individuale sau vor fi scrisi pe listele suplimentare fac parte din următoarele categorii:

-familiile şi persoanele singure care au stabilit, prin dispoziţia primarului, dreptul la un venit minim garantat în baza Legii Nr. 416/2001;

-familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza legii nr. 277/2010.

-şomerii care beneficiază de indemnizaţia de şomaj până la 400 lei inclusiv și șomerii care nu beneficiază de indemnizație de șomaj;

-pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz din pensii acumulate, se află sub 400 lei/lună;

-Pensionarii sistemului public de pensii, beneficiari de indemnizația socială pentru pensionari, acordată potrivit O.U.G. nr.6/2009 , al căror venit se află sub 400 lei/ lună;

-persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate.

Ajutoarele alimentare  constau în cutii care conțin: făină de grâu, făină de mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve cu pateu de ficat.

Fiecare beneficiar urmează să primească două cutii ambalate, care au următorul conținut.

Produs Ambalare UM Număr ambalaje Greutate (kg)
Faină albă de grâu punga de 1 kg. 3 3,000
Făină de mălai punga de 1 kg. 3 3,000
Paste făinoase punga de 400 g. 1 0,400
Ulei sticla din plastic de 1 l. litri 2 2,000
Zahăr punga de 1 kg. 2 2,000
Conserva din carne de porc cutie metalica  de 300 g. 4 1,200
Conserva din carne de vită în suc propriu cutie metalica  de 300 g. 3 1,200
Conserva de pate de ficat cutie metalica de 200 g. 5 1,000

Administraţie

Primăria Dej continuă intervențiile la spațiile verzi din oraș – FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej continuă în această perioadă intervențiile la spațiile verzi. În acest sens s-a intervenit la instituțiile de învățământ, locurile de joacă în cartierul 1 Mai și zona centrală prin cosirea ierbii, toaletarea gardului viu, repararea băncilor din jurul blocurilor și ecologizarea zonelor.

Intervențiile care se desfășoară în prezent în cartierul Dealul Florilor, pe străzile Ecaterina Teodoroiu și Crângului, vor continua în următoarea perioadă cu zona Baltă și se vor extinde treptat în tot cartierul.

Continuă să citești

Administraţie

Primăria Dej, licitație pentru închirierea parcărilor amenajate din cartierul Dealul Florilor

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează o nouă licitație publică privind închirierea parcărilor amenajate situate în cartierul Dealul Florilor (locuri rămase libere după licitaţii).

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 35 – Serviciul Tehnic, începând cu data de 14 mai 2018.

Data limită de depunere a ofertelor – vineri, 18 mai, ora 10:00.

Evaluarea ofertelor se va face luni, 21 mai, cu începere de la ora 11:00.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Administraţie

Dezbatere publică la Primăria Dej – PUD extindere construcție spații comerciale și birouri pe strada Vâlcele

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej, Direcția Tehnică, Serviciul de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI cu privire la documentațiile:

1. PUD – în vederea executării lucrărilor de: Extindere construcție P+E – realizare spații comerciale și birouri, compartimentări, str. Vâlcele, nr. 36C , inițiator Voicinco Daniela Sorelle.

Scopul elaborării documentațiilor de urbanism este de a reglementa modul de construire al construcțiilor menționate.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, joi, 11 mai 2018, ora 12.

Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei Municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei Municipiului Dej, pe site-ul Primăriei Municipiului Dej sau pe e-mail primaria@dej.ro, până la data de 10 mai 2018.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

Facebook

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare