PSD-iștii din Dej l-au votat în număr mare pe Liviu Dragnea președintele partidului – FOTO/VIDEO

loading...

alegeri presedinte PSD (2)

PSD-iștii din Dej s-au întrunit astăzi la sediul filialei locale, începând cu ora 8, pentru a vota președintele partidului la nivel național.

Astăzi, toți membrii PSD din Dej au fost așteptați la sediul filialei locale, din P-ța Lupeni, pentru a vota președintele partidului. La nivelul municipiului Dej și al comunelor arondate, peste 1400 de membri au avut drept de vot. Și la Dej, secția de votare a fost dotată cu cabine de vot, iar urnele de vot au fost sigilate cu semnătura preşedintelui Biroului Electoral al secţiei de votare.

La Dej au votat încă de dimineață primarul Morar Costan, deputatul Cornel Itu, consilierul județean Vasile Sălătioan și președintele femeilor social-democrate Dora Muncelean.

Vă reamintim, Liviu Dragnea este singurul candidat la președinția PSD. Procesul de votare se va încheia cel târziu la ora 20.00. Fiecare secţie de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localităţi unde sunt puţini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot.

La nivel național sunt aşteptaţi la urne aproape 533.000 de membri PSD din ţară, dar şi din străinătate. Au drept de vot doar membrii PSD care au cotizaţiile plătite la zi şi se află în evidenţa actualizată a filialelor locale.

loading...
Categorii: Politic
Tag-uri alegeri, Dej, PSD Dej

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

    Scrie un comentariu

    Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
    Câmpurile necesare sunt marcate cu*