TÂNĂR de 18 ani, găsit SPÂNZURAT, în Măgoaja, comuna Chiuiești – FOTO/VIDEO

loading...

spanzurat Magoaja (3)

Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Chiuiești a fost găsit spânzurat, în această dimineață, în jurul orei 6:50.

Tragedia s-a petrecut în satul Măgoaja din comuna Chiuiești, macabra descoperire fiind făcută chiar de tatăl tânărului. Acesta și-a găsit fiul spânzurat, cu o șufă, de o grindă, într-o anexă gospodărească din apropierea locuinței.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, dar și o ambulanță de la Dej. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea tânărului, decesul survenind de ore bune, în cursul nopții.

”Serviciul de urgență a fost solicitat în localitatea Măgoaja la un spânzurat. La fața locului am găsit o persoană inconștientă, decedată prin spânzurare. Se pare că decesul s-ar fi produs, după rigiditatea instalată, undeva în cursul nopții”, a declarat medicul Mariana Baciu din cadrul Ambulanței Dej.

Momentan nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr să recurgă la un asemenea gest și nici nu s-a găsit vreun bilet de adio. Oamenii din sat spun despre el că era un copil cuminte, care nu făcea niciodată probleme, fiind foarte respectuos cu cei din jur. Chiar și așa, acesta s-a lăsat de școală în ultimii ani de liceu și s-a angajat, în cele din urmă, la o firmă din Dej. De la serviciu ar fi venit și aseară, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor.

Băiatul locuia cu bunicii și cu tatăl său, mama fiind plecată la muncă în Italia. Femeia se va întoarce acum în țară pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care tânărul a decis să își curme viața.

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*