Tânără din Dej, TREI MEDALII DE AUR la Campionatul Mondial Unificat de Arte Marțiale – FOTO

loading...

Apostolache Kiss Andrea (3)

O tânără originară din Dej a reușit recent o performanță incredibilă – trei medalii de aur la Campionatul Mondial Unificat de Arte Marțiale.

În perioada 3-8 noiembrie s-a desfășurat la Benidorm, Spania, Campionatul Mondial Unificat de Arte Marțiale. Lotul României, condus de Shihan Adrian Dejeanu, a participat la această competiție și a obținut rezultate remarcabile la toate categoriile.

În cadrul acestui campionat, o tânără originară din Dej, stabilită în Târgu Mureș, a reușit performanța incredibilă de a obține trei medalii de aur. Andrea Apostolache Kiss a reușit să se impună la toate cele trei probe la care a participat – LOCUL I la taiji quan yang style, LOCUL I la taiji quan advanced bare hand yang style și LOCUL I la taiji jian form (sabie).

Competiția a fost una acerbă, la acest concurs participând peste 10.000 de sportivi din peste 120 de țări și peste 30 de federații.

Performanța tinerei originare din Dej nu este singulară, aceasta reușind în decursul ultimului an să adauge în palmares, pe lângă cele trei medalii obținute în Spania, încă opt: două medalii obținute la „Campionatul Național de Wushu”, două medalii la „Cupa României” și încă patru obținute la „Campionatul Balcanic de Wushu”.

 

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*