EXCLUSIV. Un fotbalist din Dej a semnat cu o echipă din Suedia

loading...

Adrian Borostean fotbal

Un fotbalist din Dej, care a făcut junioratul la Unirea, a semnat un angajament valabil pe un sezon cu Härnösand FF, o echipă din campionatul de fotbal suedez.

Este vorba despre dejeanul Adrian Boroștean, fotbalist în vârstă de 26 de ani. Boroștean a făcut junioratul la FC Unirea Dej, echipă pentru care a jucat până la vârsta de 18 ani. În vara anului 2008, împreună cu Paul Papp, Boroștean a făcut pasul la FC Botoșani, echipă de liga a doua. Unirea a încasat atunci în jur de 30.000 de euro pentru transferul lui Boroștean.

După experiența de la FC Botoșani, atacantul din Dej a jucat timp de 2 ani la Nettuno Calcio, echipă dintr-o ligă inferioară italiană. Anul trecut s-a întors la Unirea Dej pentru o perioada scurtă perioadă de numai 3 luni de zile, iar acum tocmai a semnat un contract pe un an de zile cu Härnösand FF, formație din liga a treia suedeză care an de an e angrenată în lupta pentru play-off.

Adrian Boroștean a evoluat deja în tricoul echipei Härnösand FF, în Cupa Suediei, unde a reușit să înscrie de două ori, urmând ca pe 14 aprilie să debuteze și în campionat.

”Sunt foarte fericit că am ajuns în Suedia, sper să mă acomodez cât mai repede și să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele propuse”, a declarat pentru Dej24.ro Adrian Boroștean.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

 1. Alin
  Alin 26 martie, 2015, 15:05

  Div 2 Norrland- lig 4

  Răspunde
 2. Alex
  Alex 26 martie, 2015, 15:46

  Div 2 Norrland = Levels on pyramid 4 !!!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*