Conectează-te cu noi

Eveniment

​​Maraton de vaccinare la Dej: trei zile, 24/24, fără programare

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej organizează în perioada 28 mai, ora 8 – 31 mai, ora 08 Maratonul vaccinării ”Împreună reușim la Dej”.

Maratonul de imunizare se va desfășura la Centrul de Servicii Sociale de pe strada Regina Maria nr. 26, care va funcționa non-stop. Administrarea vaccinului Pfizer se va face în toate cele patru fluxuri (cabinete).

”Administrația locală își dorește prin această acțiune să ofere șansa cât mai multor persoane, inclusiv din zonele rurale limitrofe, să se vaccineze fără programare, doar pe baza actului de identitate, non stop, în perioada 28 mai, ora 08:00 – 31 mai, ora 08:00. Este nevoie de efortul comun al tuturor. Încurajăm dejenii și populația din comunele limitrofe să se imunizeze. Vaccinarea este șansa noastră de a reveni la viața normală. Încurajăm vaccinarea! Împreună reușim la Dej!”, a transmis Primăria Municipiului Dej.

De la debutul vaccinării, peste 34.500 doze de vaccin au fost administrate în cele două centre organizate de Primăria Dej.

”În ultima perioadă în urma colaborării administrației locale cu societățile comerciale dejene, peste 100 de angajați au fost vaccinați în cele 2 centre. De asemenea, prin echipe mobile de la centrele de vaccinare au fost vaccinate la domiciliu persoanele nedeplasabile, iar acțiunea va continua”, a informat instituția.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER