Conectează-te cu noi

Naţional

1 IUNIE | Noi precizări despre petrecerile private. Ce se întâmplă cu piscinele și bazinele

Publicat acum

pe

Ministrul de Interne, Marcel Vela a făcut noi precizări referitoare la măsurile de relaxare de la 1 iunie. Potrivit acestuia, petrecerile private se vor ține în continuare în cadru restrâns și după această dată.

”A fost aceeași condiție și înainte de 1 iunie și acum este, la petrecerile private în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar în spațiile închise, în apartament, maxim 8. Acum a rămas aceeași regulă pentru că nu s-a intervenit nici pe zona de evenimente private și nici pe numărul de participanți”, a declarat Marcel Vela, aflat într-o vizită la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I.

De asemenea, Vela a mai anunțat că bazinele și piscinele rămân momentan închise.

”În bazinele descoperite sau acoperite sau în piscine sunt interzise activităţile de la 1 iunie. Dacă situaţia epidemiologică, statistica medicală vor fi de bun augur, după analizele făcute de specialişti înainte de 15 iunie, evident că se va lua în calcul şi această posibilitate. Dar, de luni, nu este deschisă activitatea ştrandurilor, piscinelor, bazinelor, sub nicio formă”, a mai afirmat Marcel Vela.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER