Conectează-te cu noi

Naţional

3 motive pentru care să cumperi o rigolă de duș pentru baia ta

Publicat acum

pe

Modul în care interiorul băilor a evoluat în ultima perioadă este fascinant pentru orice iubitor de design și estetică. Se pare că stilul minimalist a început să prindă din ce în ce mai mulți adepți și în spațiul românesc, iar acest lucru se observă după căutările în fervoare pentru elemente simple, dar cu o notă de impact, pentru camera care găzduiește baia.

Câteva plante verzi și suculente, o oglindă până în pământ, încadrată într-o ramă de lemn, două sau trei dulăpioare maronii sau albe și un vas de toaletă, alături de un duș modern. Iată care este imaginea preferată de tinerii din ziua de azi când vine vorba de renovarea băii. Și, mai mult, iată 3 motive pentru care să cumperi o rigolă de duș pentru baia ta:

  1. Este elegantă. Rigola de duș (și întregul sistem din spate) dau o notă de rafinament.

S-a zis cu vremurile în care cabinele de duș erau stăpânele băilor. Amintește-ți doar o baie nu foarte mare, ca suprafață, și gândește-te la cum era amplasată cabina de duș acolo. Apoi gândește-te cât de mult s-ar schimba întreaga cameră dacă în locul acelui spațiu, ai recurge la un paravan de sticlă elegant, care să pornească din perete, până într-un colț?

Și mai gândește-te cât de ușor s-ar evapora apa de acolo cu ajutorul unei rigole de duș potrivite. Nici n-ai ieși din duș, că te-ai și întreba dacă l–ai folosit de fapt. Acesta este efectul unei rigole de duș potrivite în orice încăpere.

Iar pentru un plus de eleganță, poți opta pentru un duș igienic, lângă toaletă. Acest obiect este ideal pentru o curățare rapidă, după ce ai folosit toaleta. Metoda aceasta este preluată după cea a bideului italian, care presupune amplasarea unei „toalete” mai mici, lângă cea principală, unde te poți curăța datorită jetului puternic de apă dinăuntru.

  1. O rigolă de duș bine aleasă te poate scăpa de pericolul înfundării.

Mai devreme sau mai târziu, cu siguranță ai trecut și tu pe acolo. Adică te-ai trezit în timp ce făceai baie și ți-ai dat seama că apa nu se mai scurge așa cum ar trebui și că mai ai puțin și inunzi toată baia. Mai pune situația asta la sfârșitul unei zile complicate de muncă și obții o rețetă fenomenală.

Partea bună când folosești rigole este că nu trebuie să-ți faci griji la obiectele cu care s-ar putea înfunda aceasta. Din contră, ai garanția că nu va mai trebui să iei în calcul posibilitatea unei inundări a dușului și, implicit, a unei munci suplimentare de curățare a spațiului. Asta nu înseamnă că rigolele nu trebuie curățate și ele, la rândul lor. Însă adevărul este că procesul este mult mai ușor și mult mai prietenos decât în cazul unei scurgeri obișnuite.

  1. Rigola de duș nu trebuie să fie standard. Poți alege modele complexe, care să meargă mână în mână cu gresia ta.

Atunci când alegi un astfel de produs nu optezi doar pentru scopul principal de folosire al său, așa cum te-ai aștepta, ci și pentru designul care îl însoțește. Iar dacă ești genul de persoană care pune preț pe detalii și pe modul în care diferite elemente de mobilier se îmbină în interiorul casei sale, atunci felul în care arată acest obiect pe care dorești să-l cumperi are un impact semnificativ în economia băii tale.

Atunci când cumperi o rigolă, ține cont de dimensiunile pe care le dorești, de culoare, de materialele folosite pentru realizarea acesteia și de modul în care aceste materiale se îmbină cu tipul de podea pe care îl deții. În plus, ține cont și de sistemul de închidere și de înclinația plăcii, astfel încât să nu existe vreo problemă legată de scurgerea apei.

Înainte de a achiziționa un anumit tip de rigola de dus, nu uita să cauți diferitele avantaje și dezavantaje pe care le propun, dar și recenzii ale cumpărătorilor, referitoare la produsul pe care îl ai în vizor pentru a-l cumpăra. Nu în cele din urmă, gândește-te că eficiența întregii scurgeri stă în acest obiect, deci optează pentru unul care să aibă o calitate potrivită.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER