Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

30 de străzi din comuna Mica vor fi modernizate! Au început deja lucrările – FOTO

Publicat acum

pe

....

Pe raza comunei Mica au început recent lucrările de modernizare a 30 de străzi. Acestea se derulează pe raza localităților Mănăstirea, Sânmărghita, Mica și Dâmbu Mare, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării.

Potrivit informațiilor transmise de către Primăria Mica, în acest moment se derulează lucrări în în localitățile Mănastirea și Sânmărghita, urmând ca în perioada următoare să se intervină și în celelalte localități cuprinse în acest proiect.

....

Pot spune că, de când sunt primar, aceasta este cea mai mare investiție care se derulează la nivelul Comunei Mica, cu fonduri nerambursabile, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei. Aceste lucrări au putut fi demarate abia după doi ani de la primirea finatațării, deoarece a fost nevoie de obținerea multor avize, a autorizației, drumuri la București, dar important este faptul că lucrările au început, deși mi-aș fi dorit mult mai repede să realizăm acest proiect. Știu că oamenii au multe așteptări, dar eu ceea ce am promis am și făcut. Nu sunt un om doar promisiunilor. Sunt adeptul faptelor, însă trebuie să avem răbdare, încredere și unitate dacă ne dorim o comună modernă, deoarece nu este ușor sa faci 2-3 ani, ceea ce alții nu au făcut timp de 26 de ani. Mai avem și alte investiții care sunt pe punctul de a fi demarate și care se vor vedea în perioada urmatoare, însă din nou, din cauza birocrației, lucrurile avansează destul de greu. Sunt sigur că împreună vom reuși”, a transmis Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER