Conectează-te cu noi

Naţional

5 detalii care-ți arată dacă locuința ta are stil

Publicat acum

pe

Atunci când vorbim despre amenajările interioare, părerile și gusturile sunt împărțite. O veche vorbă românească spune că nu trebuie să discutăm gusturile, însă stiliștii au identificat o serie de elemente de simț estetic ce trebuie să se regăsească într-o locuință amenajată conform normelor stilistice.

O casă amenajată cu stil nu este neapărat o casă ultramodernă, ci o casă în care proprietarul se simte bine, datorită armoniei vizuale, dar și confortului resimțit.

Iată 5 detalii care trebuie să se regăsească într-o casă, pentru a fi una cu stil:

1. Tablourile

Tablourile conferă personalitate și individualitate spațiului locuit. Ele spun o veste și armonizează cromatic încăperea în care sunt amplasate cu grijă, pe perete, pe obiectele de mobilier sau chiar pe jos.

Nu trebuie, spre exemplu, să ai agățat în cui în living un Rembrandt pentru a-ți decora cu stil casa, un tablou care poartă o semnătură celebră poate ajunge să coste cât prețurile medii la locuințe într-o capitală europeană sau chiar mai mult de atât. Dacă ai nevoie de noi idei pentru a-ți decora locuința cu stil și fără investiții substanțiale, cei de la Pepanza.ro îți vin în ajutor: intră pe site-ul lor și descoperă idei pentru decorarea peretelui din living potrivite personalității tale!

Totul depinde de bunul gust și de simțul estetic în alegerea tabloului ideal. Textura, paleta de culori, imaginea reprezentată, dar și dimensiunile tabloului sunt elemente de bază pe care trebuie să le iei în calcul, atunci când faci o astfel de achiziție sofisticată.

Dacă nu ai încă un tablou în locuință sau îți dorești o schimbare, poți să vezi aici tablouri cu 5 piese pentru locuința ta, potrivite pentru orice stil de amenajare. Cu siguranță te vor inspira într-o alegere cu stil!

2. Lenjerie de pat de foarte bună calitate

O casă cu stil înseamnă și confort, pe lângă aspect. Somnul odihnitor este, fără îndoială, cea mai confortabilă, plăcută și relaxantă activitate pe care o poți desfășura acasă, iar calitatea somnului depinde într-o foarte mare măsură și de calitatea lenjeriei de pat.

Prin urmare, într-o locuință amenajată cu stil, lenjeriile de pat nu sunt alese la întâmplare. Se optează pentru texturi plăcute la atingere, din materiale naturale, care permit pielii să respire și care nu se electrizează și se curăță foarte natural și ușor.

3. Veselă deosebită

Vesela trebuie și ea să răspundă unor înalte standarde de calitate, pentru a ajuta la amenajarea și dotarea unei locuințe cu stil, în care locatarii se bucură atât vizual, cât și palpabil de tot ceea ce au în jurul lor.

Vesela de calitate indică faptul că proprietarul casei respective este atent la detalii, meticulos, pune preț pe el și pe obiectele cu care intră în contact.

4. Mobilier util

Dincolo de aspect, utilitatea joacă un rol fundamental într-o casă amenajată cu stil. În acest caz, mobilierul nu trebuie să aibă doar rol de decor și să arate bine sau să fie de foarte bună calitate. El trebuie să servească nevoilor locatarilor și să fie, prin urmare, foarte util, în orice situație.

Un mobiliar incomod, greoi, masiv, care ocupă spațiu și încurcă activitățile din casă, de zi cu zi, nu doar că nu este de dorit, dar își pierde chiar și calitățile estetice pe care probabil că le-a avut, când proprietarul a decis să-l achiziționeze.

În concluzie, iată cât de mult contează detaliile în amenajarea unei locuințe și în transformarea ei într-un adevărat cămin. Mai mult, iată că nu e nevoie nici de a investi sume colosale de bani pentru a reuși această transformare care își va îmbunătăți simțitor calitatea vieții de zi cu zi.

Sursă foto: pexels.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER