Conectează-te cu noi

Naţional

6 idei de activități pentru vacanța ta în Sunny Beach

Publicat acum

pe

Dacă îți dorești un sejur în Bulgaria, aproape de casă, o opțiune recomandată este Sunny Beach.
Este o stațiune foarte cunoscută și vizitată de turiști, cu 8 kilometri de plajă situată într-un golf natural, având de jur împrejur culmi ale munților Balcani.

Dacă îți dorești un sejur în Bulgaria, aproape de casă, o opțiune recomandată este Sunny Beach.

Este o stațiune foarte cunoscută și vizitată de turiști, cu 8 kilometri de plajă situată într-un golf natural, având de jur împrejur culmi ale munților Balcani.

Se află la aproximativ de 95 kilometri de Varna și este ușor accesibilă cu mașina din România. Din București ai de parcurs 360 de kilometri pentru o vacanță în Sunny Beach, ceea ce înseamnă undeva la 5 ore și jumătate de drum.

Stațiunea este populară în principal în rândul tinerilor, datorită vieții de noapte și a activităților care pot fi făcute aici.

Este o destinație pur turistică, ceea ce înseamnă că pentru a te bucura de cultura bulgărească în adevăratul sens al cuvântului, ar fi ideal să alegi o altă destinație.

Sunt 800 de hoteluri în Sunny Beach, pentru toate gusturile și orice buget, care oferă atât pachete all inclusive cât și doar cazare. Cea mai bună veste este că majoritatea hotelurilor se află la o distanță mai mică de un kilometru față de plajă.

În același timp, e interesant de știu că populația stațiunii este una destul de redusă și majoritatea oamenilor pe care îi întâlnești, sunt turiști, la fel ca tine, unul dintre cei 300.000 pe care îi poate acomoda Sunny Beach.

Iată 6 activități interesante

Când vine vorba de activități, din fericire, în Sunny Beach există destul de multe opțiuni, la fel, adaptate tuturor tipurilor de turiști, fie că e vorba de familii cu copii, cupluri sau tineri în căutare de distracție.

  1. Pe timpul zilei, majoritatea turiștilor aleg să meargă la plajă, prin urmare, dacă vrei să explorezi stațiunea și să te plimbi, ar putea fi o variantă bună să alegi să faci asta ziua și nu seara, pentru a evita aglomerația.
  2. Sunny Beach e o alegere foarte bună și pentru iubitorii de parcuri acvatice și parcuri de distracție. Aici găsești Action Aqua Park, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Bulgaria, cu peste 30 de etracții și unul Lazy River de 330 de metri.
  3. Luna Park este un parc de distracții foarte popular atât printre tineri cât și printre familiile cu copii. De la casa bântuită, la studioul de tatuaje, la corabia piraților, trambulina sau simulatorul de motocicletă, fiecare membru al familiei sau al grupului de prieteni va găsi ceva de făcut aici.
  4. Chiar dacă te afli în Bulgaria, te poți relaxa la un spa cu băi turcești, să te bucuri de o sesiune de Hammam, de tratamente cosmetice și alte feluri de răsfăț, astfel încât să îți recapeți energia după o noapte petrecută în club.
  5. Foarte aproape de ieșirea din stațiune, vei găsi și o pistă de karting, potrivită și ea atât pentru familii cu copii, cât și pentru grupuri de tineri. Pista are 400 de metri și e foarte bine îngrijită.
  6. Dacă preferi marea și nu uscatul, poți alege să mergi într-o croazieră pentru o zi. Există și variante de lux pentru astfel de croaziere, iar majoritatea presupun o plimbare până la o plajă din apropiere, unde poți face snorkelling sau să înoți, vei lua prânzul pe ambarcațiune și apoi poți avea chiar ocazia de a ajunge la cârmă.

Tu ce activități alegi pentru vacanța ta în Sunny Beach?

loading...
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER