Conectează-te cu noi

Social-Cultură

80 ANI | Detașamentul de Pompieri Dej, în straie de sărbătoare – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Detașamentul de Pompieri Dej ”a îmbrăcat” azi straie de sărbătoare și a marcat 80 de ani de existență, în cadrul unui eveniment desfășurat în unitate.

Pentru a celebra această aniversare, Detașamentul de Pompieri Dej, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, a organizat astăzi, cu începere de la ora 11, mai multe manifestări în cadrul unităţii situate pe strada Dr. Ștefan Cicio Pop. Programul a cuprins un ceremonial militar-religios, oficiat de preotul protopop Ioan Buftea, defilarea personalului Detașamentului de Pompieri Dej, dar și prezentarea tehnicii de intervenție.

La eveniment au răspuns „prezent” mai multe oficialități, între care col. Ion Moldovan – șeful ISU Cluj, gen. (r) Vasile Șomlea – fost șef al ISU Cluj, Ovidiu Rad – fost comandant al Detașamentului de Pompieri Dej, mr. Adrian Sava – comandantul Detașamentului de Pompieri Dej, foști comandanți ai unității, care au fost totodată premiați, primarul municipiului Dej ing. Morar Costan, deputatul Cornel Itu, prefectul Județului Cluj, Aurel Cherecheș, reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției Municipiului Dej și Armatei.

Evenimentul s-a încheiat cu un dineu, organizat în incinta unui local din Dej.

Cu această ocazie, redacția Dej24.ro urează un sincer și călduros „La mulți ani!” tuturor pompierilor dejeni!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER