Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

ACCIDENT spectaculos în județul vecin. A acroșat un parapet și s-a răsturnat în curtea unui imobil – FOTO

Publicat acum

pe

Un accident de circulație, soldat cu trei victime, a avut loc în această dimineață în localitatea Bistrița Bârgăului.

Polițiștii au constatat faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă, a acroșat un parapet metalic și s-a răsturnat în curtea unui imobil. În urma accidentului, șoferul de 56 de ani, din Bistrița Bârgăului, cât și doi pasageri de 17, respectiv 18 ani, au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului trei victime, dintre care două încarcerate (doi bărbați în vârstă de 18 ani, respectiv 57 de ani). Victimele a fost extrase de către pompierii de la GIS Prundu Bârgăului și predate echipajelor SMURD (terapia intensivă mobilă și prim-ajutor). Cei doi bărbați au fost stabilizați, erau conștienți, prezentau multiple leziuni și traumatisme. Au fost evacuați la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri medicale de specialitate”, a informat ISU Bistrița-Năsăud.

Având în vedere starea de sănătate, șoferul nu a putut fi testat, urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier fiind întocmit un dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER