Conectează-te cu noi

Sport

Primarul din Mica, Tiberiu Zelencz a reprezentat România la Campionatul European de Fotbal al Primarilor – FOTO

Publicat acum

pe

Naționala primarilor – din care face parte și Tiberiu Zelencz, edilul comunei Mica – a participat recent, în perioada 29 mai – 1 iunie, la Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace (European Mayors Footbal for Peace), în Trnava (Slovacia).

La eveniment au participat echipe reprezentând Austria, Cehia, Croația, Germania, Moldova, România, Slovacia, Slovenia și Tirolul de Sud. Din echipa României a făcut parte și primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

România a avut un parcurs foarte bun, învingând țări precum Croația, Germania sau Cehia.

”În cele 3 zile de competiție am câștigat toate jocurile, ajungând în finală, unde din păcate am pierdut cu reprezentanta Slovaciei. Mă bucur că am reușit să formăm o echipă puternică și competitivă, iar dincolo de jocul de pe teren, am discutat cu colegii primari și diverse lucruri cu care ne confruntam astăzi în România, dar și despre viitoare proiecte pe care le putem implementa. Discuții constructive am avut și cu ceilalți colegii din celelalte țări ale Uniunii Europene privind unele proiecte ale lor, dar care le putem aplica și la noi. Chiar dacă Naționala de fotbal a României nu trece prin momente foarte bune de mai bine de un deceniu, iată că primarii români au reușit și am învins țări puternice precum, Croația, Germania, Cehia. Împreună cu colegii mei am luptat cu toată dăruirea și cu tot sufletul în acest campionat european de fotbal, deoarece ne-am dorit să facem cinste țării noastre și să demonstrăm că România poate oricând să ajungă pe podium, iar noi să fim mândrii de țara noastră și de steagul nostru românesc”, a declarat primarul Tiberiu Zelencz (foto – rândul de sus, al patrulea de la stânga la dreapta).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER