Conectează-te cu noi

Sport

Dejeanul Ciprian Deac, desemnat ”veteranul sezonului”

Publicat acum

pe

Ciprian Deac (36 de ani) a fost desemnat ”veteranul sezonului” în cadrul premiilor ”Balonul Digi Sport”.

La finalul acestui sezon, Ciprian Deac a devenit din nou campion al României alături de CFR Cluj, al cincilea titlu consecutiv. În total, Deac are șapte titluri câștigate alături de formația ardeleană, la care se mai adaugă două Cupe și cinci Supercupe ale României.

Dejeanul Ciprian Deac a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Liga Digisport în care a vorbit despre ultimul titlu câștigat, dar și despre echipa națională.

În plus, decarul ardelenilor a transmis că toate gândurile celor de la CFR Cluj se îndreaptă acum către cupele europene.

Aș fi preferat să îmi dați premiul pentru cel mai tânăr jucător. Vă mulțumesc foarte mult. Prin acest premiu este apreciată munca mea și a echipei. Sunt jucători foarte buni, de mare experiență, care au jucat la un nivel foarte mare.

Tot timpul mai este loc de trofee. M-am bucurat foarte mult, ca și cum ar fi fost primul campionat câștigat. A fost puțină presiune. Conducând tot campionatul, era păcat să nu terminăm primii. Am meritat pe deplin. Am condus campionatul de la un capăt la altul. În play-off am avut câteva sincope. Cele două meciuri ne-au dat emoții. Per total, am fost echipa cea mai bună.

Toate gândurile noastre sunt la cupele europene. Vrem să ajungem cât mai departe. Vrem să ne ajutăm pe noi financiar, dar și clubul. Cu cât vom înainta în aceste competiții, va fi bine pentru toată lumea.

Mie îmi place să fiu realist și să fiu corect cu mine. În momentul de față sunt jucători mai buni și mai tineri care pot ajuta mai mult echipa națională. Să nu se înțeleagă greșit. Nu mă retrag. Voi fi alături de ei, știu ce înseamnă echipa națională. Sunt cele mai frumoase emoții când îmbraci acel tricou”, a declarat Ciprian Deac la emisiunea Liga Digisport.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER