Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Seară de teatru la Centrul Cultural ”Arta”. MAIA MORGENSTERN vine la Dej

Publicat acum

pe

....


Primăria Municipiului Dej organizează în data de 20 mai 2024, de la ora 19:00, spectacolul de teatru ,,NEBUN DUPA TINE”.

Piesă de teatru va fi jucată pe scena Centrului Cultural ,,Arta” și este un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu, pentru o privighetoare care nu a suportat să trăiască într-o colivie de aur. Este povestea unei căsnicii străbătută de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare. Istoria adevărată a celebrului cuplu legendar francez Sacha Guitry și Yvonne Printemps care au dominat Parisul și întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viața trăită ca pe scenă.

....

În distribuție: MAIA MORGENSTERN , ARMAND CALOTA , ISADORA BALTATEANU/OANA-MARIA DRAGNE. Adaptare după : ERIC-EMMANUEL SCHMITT, traducere EDITH NEGULICI.
Regie: ANTONELLA CORNICI; scenografie: ALINA DINCA-PUSCASU; sound Design: SERBAN CHITU; coregrafie : VICTORIA BUCUN; producție : PROTICKET.

Prețul biletului este de 30 lei și poate fi cumpărat de la Centrul Cultural ,,Arta” Dej, de luni până vineri între orele 10:00-14:00.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER