Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Cursuri de formare în Florența, Italia, pentru cinci profesori de la Liceul Tehnologic Special Dej – FOTO

Publicat acum

pe

....

În perioada 1-5 aprilie 2024, cinci cadre didactice de la Liceul Tehnologic Special Dej au participat la Cursul de formare ”A înțelege și a sprijini elevii cu Tulburări din Spectrul Autist și ADHD” (”Understanding and supporting students with ASD and ADHD”), curs furnizat de Europass Teacher Academy, Florența, Italia.

Experiența formării în aceste domeniu s-a desfășurat pe parcursul unui program zilnic cu tematici diverse privind strategiile de abordare, terapeutice și de muncă cu copiii aflați în aceste situații. Cursul de formare s-a derulat în limba engleză și au participat profesori din: Norvegia, Belgia, Germania, Ungaria, Estonia, Portugalia și România. Diversitatea participanților a oferit plus valoare în schimburile de bune practici europene în ceea ce privește abordarea muncii și terapiei cu elevii cu astfel de tulburări și oportunitatea de a cunoaște sisteme educaționale similare din Uniunea Europeană.

....

Finanțarea participării la acest curs a fost oferită profesorilor prin Programul ERASMUS+ al Uniunii Europene, ca urmare a Acreditării Erasmus 2022-2027, obținută de Liceul Tehnologic Special Dej, în vederea atingerii obiectivelor strategice europene de dezvoltare ale școlii.  

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER