Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Uriu | S-a urcat în mașina unui necunoscut și a fost tâlhărită. Atenție la mașinile ”de ocazie”!

Publicat acum

pe

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au documentat activitatea infracțională și au dispus reținerea unui bărbat de 39 de ani din Târnăveni, județul Mureș, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, ieri, 23 septembrie, în jurul amiezii, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că o femeie de 62 de ani din Hălmăsău care a urcat într-o mașină de ocazie, a fost tâlhărită.

Imediat după sesizare, autoturismul a fost căutat de polițiștii din tot județul, fiind depistat în municipiul Bistrița, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică. Conducătorul acestuia a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar după audieri a fost reținut pentru 24 de ore. 

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 171, prin Uriu, bărbatul de 39 de ani ar fi luat-o la ocazie pe femeia de 62 de ani, iar după aproximativ 50 de metri, ar fi agresat-o și i-ar fi sustras din geantă portofelul în care avea documente și suma de 300 de lei. Ulterior, ar fi împins-o jos din autoturism și și-ar fi continuat deplasarea.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. 

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală continuă cercetările pentru documentarea faptei sub toate aspectele și tragerea la răspundere a persoanei vinovate de comiterea faptei.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de fapte, polițiștii vă recomandă să manifestați prudență și în niciun caz să nu vă urcați în mașini cu persoane necunoscute!

Dacă totuși ajungeți victime ale acestui gen de infracţiuni, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale posibilului autor şi sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia prin apelul unic de urgenţă 112! 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER