Conectează-te cu noi

Sport

”RECIDIVIST” – Tânărul atlet Octav Tarța aduce din nou AURUL la Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Octav Tarta atletism (4)

Sportivul dejean Octav Tarța a obținut pentru a doua oară aurul anul acesta, ultima ”ispravă” fiind la Campionatul Național de Atletism al Copiilor 1, 2 și 3.

Competiția, care a avut loc weekend-ul trecut în București, a reprezentat un nou succes pentru tânărul atlet dejean Octav Tarța (elev al Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”), care și-a demonstrat din nou calitățile și a obținut aurul pentru a doua oară în acest an.

Sportivul Clubului LAPI Dej, Octav Tarța – antrenat de profesorul Manuel Costin -, a participat la ”Triatlon 1” (viteza 60 metri, săritură în lungime și rezistență 600 metri). La fiecare dintre cele trei probe amintite, dejeanul a obținut punctaj maxim. Podiumul a fost completat de Tecșor Teodor Alexandru din Turnu Măgurele și Hutan Ionuț Dorin din Hunedoara.

Dejeanul Octav Tarța a avut parte de un sezon excepțional, având în vedere că – după această reușită deosebită din București – se află la cel de-al doilea titlu de campion național din acest an.

Vă reamintim, în luna aprilie, Tarța a reușit să obțină medalia de aur la Campionatul Național de Atletism rezervat copiilor. Dej24.ro a scris despre această performanță AICI.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER