Conectează-te cu noi

Sport

Elev din Dej, MEDALIAT CU AUR și desemnat CAMPION NAȚIONAL la ATLETISM – FOTO

Publicat acum

pe

atletism aur (3)

Un elev din Dej, membru al Clubului Sportiv LAPI, a reușit să obțină medalia de aur la Campionatul Național de Atletism rezervat copiilor.

”Am luat aurul!”, acestea au fost cuvintele profesorului Manuel Costin, antrenor al Clubului Sportiv LAPI Dej, la finalul probei masculine de triatlon copii 1, 2, 3.

Desfășurată în perioadata 2-3 aprilie în București, finala Campionatului Național de Atletism rezervat copiilor a întrunit peste 1200 de participanți de la cele mai bune cluburi din țară.

La proba de triatlon masculin copii 2, Octav Tarța, elev al Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” Dej, a reușit să câștige medalia de aur, detașându-se cu 142 de puncte față de cel care a obținut locul II. Triatlonul a constat în următoarele probe: 50 metri, săritură în lungime și rezistență 600 metri.

Tânărul Octav Tarța, membru al Clubului Sportiv LAPI Dej (antrenor Manuel Costin), medaliat cu aur și desemnat campion național, a obținut 1040 de puncte la capătul întrecerii: viteză 50 de metri (7,36 secunde), săritură în lungime (4,60 metri) și rezistență 600 metri (1:51.42 minute). Podiumul a fost completat de doi elevi din Beiuș, respectiv Câmpina.

text/foto: Silvia T

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER