Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Recoltei, în centrul municipiului Dej. Produse la prețuri bune, pe tarabe – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

ziua-recoltei-2016-1Ziua Recoltei la Dej a revenit în centrul municipiului, după ce anul trecut s-a desfășurat în Piața Agroalimentară.

Ziua Recoltei a debutat cu o expoziție cu vânzare, încă de la ora 9 dimineața, iar apoi a continuat cu un spectacol artistic susținut de Orchestra de muzică populară „Someșana” a Casei Municipale de Cultură „George Coșbuc” Dej, (coordonată de profesor Zenu Zanc), Ansamblul Folcloric „Someșana” a Casei Municipale de Cultură „George Coșbuc” Dej (coordonat de instructorii coregrafi Reghina și Lucian Tecar și de coordonatorul artistic Doina Sima Minea), dar și de soliștii vocali Anca Suciu, Gavril Ciciovan, Zina Doboș, Alexandru Potra, Iulia Iosip, Ramona Haranguș, Alina Zanc, Adela Zanc, Felix Gălan și Ioan Dordoi. Pentru prima dată de Ziua Recoltei, o trupă de muzică ușoară – Delir – a urcat pe scena amplasată în centrul orașului.

Dejenii care au ales să răspundă ”prezent” invitației organizatorilor de a participa la Ziua Recoltei au putut să vadă și să cumpere la prețuri foarte bune – care să le permită să-și facă aprovizionarea pentru iarnă – legume, fructe, carne, afumături, lactate, vin, dulceață, zacuscă, murături, miere şi multe alte bunătăţi.

La eveniment a participat și primarul municipiului Dej, Morar Costan, alături de mai mulți consilieri locali, cu toții făcând cumpărături de la comercianți.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER