Conectează-te cu noi

Eveniment

Trei tineri din Dej, reținuți de polițiști în Baia Mare! Au încercat să fure dintr-un magazin mai multe sticle cu alcool

Publicat acum

pe

Trei tineri din Dej, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Baia Mare, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.Trei tineri din Dej, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Baia Mare, au fost identificaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Aseară, în jurul orei 19.30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază despre faptul că într-un centru comercial de pe strada George Coşbuc din Baia Mare au fost surprinse trei persoane care intenţionau să sustragă bunuri.

Poliţiştii au identificat persoanele reţinute de agenţii de pază  şi au constatat că este vorba despre trei tineri de 19 şi 20 de ani, domiciliaţi în municipiul Dej.

Aceştia au încercat să treacă pe lângă casele de marcat cu mai multe sticle cu băuturi alcoolice, fără a le achita. În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER