Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Daruri din suflet de copil, oferite persoanelor nevoiașe din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Câțiva elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Dej, coordonați de către Daniela Petrescu, profesor metodist pentru disciplina Religie, au oferit daruri simple, dar încărcate cu multă bucurie, bunicuțelor nevoiașe din cadrul Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Dej.

Copiii au pregătit coșuri cu fructe, cu dulciuri și cu flori, pe care le-au oferit cu mult drag. Multe dintre doamnele vârstnice au fost supărate pentru că nu au avut cu ce să răsplătească osteneala copiilor. Totuși, aceștia au primit ca răsplată pentru truda lor mulțumiri sincere și pline de bucurie.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul Campaniei de Paști „Dăruind vei Dobândi- Bucuria cea de nedescris!”, campanie inițiată de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej.

Această zi minunată, cu siguranță o să rămână în sufletele celor care au dăruit, dar mai ales în a celor care au primit. Bucuria cea de nedescris a acestei campanii caritabile atinge punctul culminat în momentul în care se intersectează bucuria celui care primește cu bucuria celui care dăruiește. Acest moment cred că este cel mai important! Printr-un protocolul de colaborare încheiat între Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Dej și Asociația Filantropia Ortodoxă Dej am derulat această activitate socio-educativă, prin care beneficiază, atât vârstnicii, cât mai ales copiii.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în sprijinul celor sărmani și fie ca Învierea Domnului să le aducă acestora și beneficiarilor noștri pace, bucurie și liniște sufletească!”, a declarat as. soc. Costinel Șoaită, director executiv al Asociației Filantropia Ortodoxă Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER