Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Diseminare finală a proiectului Erasmus+ la Școala Gimnazială “Avram Iancu” Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Proiectul de parteneriat strategic între școli: ”Developing inter and trans curricular skills for 21-st century”, prin programul ”Erasmus+”, s-a încheiat cu o activitate de diseminare finală, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej.

Acest proiect a inclus opt şcoli din șase ţări: Spania, Italia, Grecia, Polonia, Turcia şi Romȃnia şi a fost coordonat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Dej.

Un număr generos de materiale didactice constând în: proiecte de lecție, teste cu caracter inter și transcurricular, proiecte educative, articole științifice despre educație și evenimente de învățare cu caracter transcurricular au fost prezentate publicului format din profesori și directori ai școlilor din comunitatea locală și regională. Resursele didactice, realizate în cadrul proiectului, sunt puse la dispoziția publicului interesat prin intermediul unei platforme de internet, realizată pe  parcursul realizării proiectului ”teaching21.com”.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea Primăriei Municipiului Dej pe tot parcursul celor doi ani de la debutul său. Primarul Costan Morar și consilierii municipali Gheorghe Giurgiu și Laura Boian au participat la activitatea de diseminară finală și au sprijinit logistic multiplele acțiuni de implementare ale proiectului pe parcursul celor doi ani.

”Echipa de proiect, formată din profesorii Diana Rafa (coordonatoarea proiectului), Herineanu Daniela, Pop Livia, Stroia Armanda, Cîmpean Laura, Dascălu Cristina, Varga Nicoleta, Lador Iulia, Dunca Marilena și Sălătioan Mihaela, Baciu Adrian mulţumeşte tuturor colaboratorilor săi pentru implicare în implementarea proiectului. Aceştia au contribuit la susţinerea de  lecții demonstrative cu elevii, la pregătirea unor piese de teatru, la organizarea de concursuri, la elaborarea de materiale pentru publicare şi pentru expoziții, oferindu-şi experienţa în slujba celui mai frumos lucru din viața oamenilor: educația”, transmit reprezentanții școlii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER