Conectează-te cu noi

Social-Cultură

”Festivalul Luminii”, organizat de cercetași în Parcul Mare din Dej. Despre ce e vorba

Publicat acum

pe

Cercetașii din Dej organizează sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 18, ”Festivalul Luminii”, un eveniment care va avea loc în Parcul Mare.

”După cum spune și motto-ul festivalului, <<Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte>>, Cercetașii dejeni vă invită să spargeți rutina zilnică și să vă bucurați alături de noi de spectacolul oferit de miile de gulguțe ce vor fi așezate în întregimea suprafeței Parcului Mare. Savurați o plimbare relaxantă într-o sâmbătă seara îmbinate cu splendoarea vizuală oferită de joculețul de lumini. Desigur, nu vor lipsi nici activitățile si ariile specifice acestui festival, muzică si încă câteva surprize pe care o sa le descoperim împreună!

Așadar, în data de 27 octombrie, ora 18, vă așteptăm cu brațele deschise în Parcul Mare din Dej, pentru a ne bucura împreună de spectacolul optic oferit de gulguțe si pentru a ne incărca cu energia atat de necesară zilelor noastre.  Ne vedem acolo!”, anunță Cercetașii dejeni.

Începând cu ora 18, Parcul Mare din Dej va fi luminat doar de gulguțe – cutiuțe pentru lumânări realizate din hârtie reciclată. Mesajul transmis de cercetași face referire la farmecul lucrurilor simple din jur, care adesea trec neobservate în graba și stresul zilnic.

Așadar, cercetașii vă invită să petreceți câteva ore de liniște, plimbându-vă printre gulguțe, ascultând live ritmurile muzicii folk, admirând decorațiunile creative, expozițiile și jongleriile cu foc sau pur și simplu lăsându-vă surprinși de magia cu iz de joc a serii.

În cadrul Festivalului, cercetașii dejeni vor desfașura o campanie de înscriere de noi membri. ”Așteptăm să ni se alăture 20 de tineri din clasele a VI și a VII –a, dornici de a descoperi o lume nouă, plină de provocări și distracție !

Un alt element, ce oferă un surplus de valoare, este că în organizarea Festivalului Luminii se implică elevi cu vârste între 14 – 18 ani”, transmit cercetașii din Dej.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER