Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Încă un contract finanțat pentru comuna Mica: teren sintetic în Sânmărghita – FOTO

Publicat acum

pe

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz anunță că un teren sintetic de sport se va ridica în localitatea Sânmărghita, ca urmare a unui contract semnat azi.

”Am bucuria de a vă anunța că astăzi, 23.10.2018, am fost prezent la sediul Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 6 Nord – Vest SATU MARE – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru a semna contractul de finanțare pentru obiectivul de investiție “ÎNFIINȚARE TEREN SINTETIC DE SPORT ÎN LOCALITATEA SÂNMĂRGHITA ȘI DEMOLARE ANEXĂ EXISTENTĂ (CORP C2)”, în valoare de 49.925 euro.

Primăria Comunei Mica va cofinanța din bugetul local proiectul de investiție amintit anterior cu suma de 150.000 lei. După parcurgerea tuturor etapelor necesare realizării acestuia, preconizăm că obiectivul se va finaliza până la sfârșitul anului 2019.

Țin să mulțumesc pentru susținere Consiliului Local și nu în ultimul rând echipei mele care zi de zi se implică în realizarea proiectelor pe care ni le-am propus”, transmite primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER