Conectează-te cu noi

Sport

Ultra Trail Run Cluj Napoca – Dej are loc mâine. Participanții donează șosete în scop caritabil

Publicat acum

pe

Asociația Sportivă Hills Runners Dej organizează mâine cea de-a III-a ediție a Ultra Trail Run (UTR) Cluj Napoca – Dej, o alergare de peste 60 de kilometri.

Alergarea de tip trail (poteci, pășuni, drumuri forestiere, etc.) pe o distanță de aproximativ 62 kilometri va începe dimineață, în jurul orei 6, din zona Emerson din Cluj-Napoca și se va încheia mâine după-amiază la Parcul Balnear Toroc Dej. Organizatorii anunță că va fi o alergare de tip self-supported (participanții își asigură hrana și apa pe durata desfășurării evenimentului) prin care promovează sportul, în special alergarea în aer liber.

”Dacă la prima ediție, în 2016, am pornit timid șapte alergători originari din Dej și Beclean, în 2017 am hotărât ca scopul acestei alergări să fie asociat și cu o cauză socială din zona Dejului și toți participanții la această ediție să fie încurajați să facă o donație.

Așa am ajuns ca la ediția a doua să susținem campania <<Niciun copil fara șosete>>, campanie demarată de doamna Magdalena Rus de la <<Asociația Vreau să traiesc Liber>>. În urma ediției din 2017 am reușit ca din donațiile celor 17 participanți să strângem peste 180 perechi de șosete”, ne-au declarat organizatorii UTR Cluj Napoca-Dej.

Și anul acesta Asociația Sportivă Hills Runners Dej susține campania ”Niciun copil fără șosete”, astfel că participanții la alergare vor dona șosete pentru copilașii sărmani din zonă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER