Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

GRAV ACCIDENT la intrare în Cluj! Un bărbat a fost prins între fiarele contorsionate – FOTO

Publicat acum

pe

Un grav accident de circulație, soldat cu două persoane rănite, s-a produs joi dimineață, în jurul orei 6:00, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate în accidentul rutier, o persoană fiind încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” Cluj, cu două autospeciale descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanță, dar și polițiștii.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost dintre fiarele contorsionate ale unui taxi. Acesta a fost consultat de personalul medical, fiind ulterior transportat la spital pentru investigații suplimentare. De asemenea, alte trei persoane au fost consultate, acestea refuzând însă transportul la spital.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate.

Conform primelor date, un barbat, in varsta de 59 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul pe strada Oraștiei, ar fi pătruns pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Mărăști, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Apahida. In urma impactului, soferul in varsta de 59 de ani si o femeie, in varsta de 61, din Gilău, pasageră în celălalt autovehicul, au fost transportați la spital pentru ingrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma accidentului, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate timp de mai multe zeci de minute.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER